Aurelian Cotinescu, PNL, despre Centura orașului: Realitatea este crudă și pe banii targovistenilor

Aurelian Cotinescu, președinte PNL Târgoviște și candidat pentru funcția de primar al municipiului, a transmis un mesaj către cetățeni, legat de lucrările de pe Centura Târgoviște. Acesta susține că realitatea din teren este un ”dezastru” tocmai pentru că imediat dupa un strat de asflat, urmează o nouă decopertare din varii motive. ” Fapte înfăptuite scump și prost. În acest moment, târgoviștenii plătesc milioane de euro, împrumutați de la bănci de către Primărie” spune liderul PNL.

Aurelian Cotinescu, declarații integrale:

”Știind că nu a finalizat niciun proiect major în 5 ani, primarul PSD-ist pune presiune pe constructori, care execută lucrările pe repede înainte, la o calitate execrabilă! Totul pentru a propaga minciuna “faptelor”. Fapte înfăptuite scump și prost. În acest moment, târgoviștenii plătesc milioane de euro, împrumutați de la bănci de către Primărie, pentru pozele de pe fb ale primarului. În teren e DEZASTRU.

Amestecul de folclor și legende nu este întâmplător, căci de n-ar fi nu s-ar povesti! La Târgoviște, Împăratul Roșu a îmbrăcat haina Meșterului Manole si astfel ce asfaltează la începutul lunii strică la sfârșitul lunii, pentru ca la începutul lunii sa o ia de la capăt! Dacă vi se pare că sunteți într-o poveste vă înșelați! Realitatea este crudă și, pe banii targovistenilor, ni se spun cele mai teribile povești!

Aurelian Cotinescu, PNL: 27 septembrie reprezintă pentru municipiul Târgoviște și judeţul Dâmbovița, şansa la Dezvoltare!

Povești în care asfaltarea terminată de pe Calea Ialomiței este reluată, povești în care stadionul Eugen Popescu astăzi are proiect tehnic dar mâine nu mai are, stadion ce a ajuns asemeni stelei eminesciene,, Noi o vedem, dar nu e!”

Dragii targovisteni, astea sunt poveștile marca PSD, ce ni se vântură zilnic și, dacă nu ar fi pe banii noștri, parcă ne-ar plăcea să stăm să le ascultăm! Pentru că nu ne mai permitem asemenea contraperformanțe, pe 27 septembrie trebuie să aratăm ca se poate și altfel! Veniti la vot alături de noi și va garantăm ca vom scăpa de ,, sindromul Meșterului Manole,, că tot ce se va construi va fi după un proiect riguros și nu vom mai fi nevoiți să dărâmăm astăzi ce s-a construit ieri doar pentru ca cineva să bifeze încă,, o măreață realizare”!

Aurelian Cotinescu: Prioritatea noastră este Parcul Industrial Târgoviște

Aurelian Cotinescu: Stadionul Eugen Popescu de la 32 de milioane de lei la 64 de milioane

Lista de candidați PNL pentru Consiliul Local Municipal Târgoviște

Aurelian Cotinescu, candidat PNL la funcția de primar al Municipiului Târgoviște

Material realizat la comanda PNL Dâmbovița; CMF 21200012

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share