Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

PSD Dâmbovița-”Obiectivul nostru este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc”

psd-pe-teren

Săptămâna aceasta, Organizatia PSD, Filiala Dâmbovița a organizat mai multe deplasări în teren pentru a se întâlni cu cetățenii și a le asculta dorințele și nevoile, dar și pentru a le face cunoscut programul de guvernare pe care social democrații l-au pregătit pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Campania PSD pentru alegerile din iarnă se derulează sub următorul slogan:

Noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi banii pentru a îşi permite o vacanţă pe an, în familie. PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa mijlocie.”

”A fost un weekend plin de căldură, în ciuda temperaturilor scăzute de afară.A tât astăzi, la Găești, cât și ieri la Târgoviște, persoanele întâlnite în drumul nostru ne-au întâmpinat cu brațele deschise și sufletele sincere. Am schimbat idei, ne-am prezentat planurile atât pentru țară, cât mai ales pentru județul Dâmbovița, iar la final ne-am urat reciproc cele bune. (Carmen Holban, viceprimar al orașului Târgovișste și candidat la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților)

carmen-holban4

”Am mers astăzi impreuna cu echipa Partidului Social Democrat, la discuții cu locuitorii din Municipiul Targoviste- microraionul 2. Am întâlnit oameni frumoși, cu care am discutat despre problemele administrative, dar și politice.Mulțumesc fiecăruia dintre dumneavoastră, pentru ca ați înțeles importanta votului din 11 decembrie.” (Oana Vladuca, vicepreședinte al OFSD, consilier local municipal și candidat la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților)

carmen-holban2

Distribuie acest articol Oficial Media
Share