Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Luna Nouă în Scorpion, 30 octombrie 2016- Transformarea se întâmplă

luna-noua-scorpion

Luna Nouă de pe 30 octombrie 2016 ne cere să devenim mari și să mergem acasă, în locul acela sacru care se află în noi. Dacă anul 2016 a învățat omenirea un lucru, acela a fost faptul că totul este mereu în mișcare și nu are rost să fim posesivi sau să controlăm realitatea.

Viața este într-o continuă transformare

Schimbarea interioară întotdeuna precede manifestarea exterioara. Ca oameni, am fost adesea învățați să ne temem de necunoscut, să ne îndoim de ce nu vedem și să luptăm pentru a menține controlul realității noastre. Vechea lume se dizolvă. Nu ne mai simțim bine să rămânem în acea stare și poate fi de-a dreptul dureros.

În schimb vi s-a oferit posibilitatea de a juca ceva cu totul nou. Iar pentru a îmbrățișa această călătorie trebuie să fii prieten cu necunoscutul. Cum ar fi dacă în loc să te temi de necunoscut, ai deveni entuziasmat și într-o stare de anticipare. Cum ar fi dacă te-ai preda forței vieții care are propria sa inteligență?

Această inteligență îți crește mâncarea, îți creează trupul, respiră prin tine, este în spatele zâmbetului unui copil, într-o floare care se deschide, în TOT.

Dacă este în regulă să ai încredere? Cum ar fi dacă ai slăbi coarda și ai alege să nu mai fi un spațiu de război între sentimentele tale și realitate?

În schimb recunoaște că sentimentele tale te ghidează, îți arată cum să te extinzi, ce să urmezi și cum să crești. Amintește-ți că vibrația ta îți creează realitatea.

Asta înseamnă că atunci când haosul este în plină desfășurare, în loc să fii obsedat de el, aruncă-l departe și întoarce-te în interior. Vino acasă în spațiul din tine, care este doar al tău. Poate că este doar sentimentul de a te înfășura intr-o pătura, o plimbare în natură sau o simplă respirație profundă. Acum este timpul să cultivi un sanctuar interior, dacă nu ai făcut deja acest lucru. Iar asta nu trebuie să fie un proces complicat, e doar pauza pe care o iei să te conectezi la sinele tău interior.

Sunt multe povești nebune care se desfășoară acum pe planetă. Opiniile sunt aprinse și soluțiile par complicate. Cu toate acestea, adevărata lecție a acestei Luni Pline este de a deveni propria autoritate. Nu ești țara ta, sistemul tău politic, datoriile tale, divorțul tău, sau orice altceva care aparent ”te defineste” ca fiind tu.

Esti un miracol! Ești un potențial nelimitat. Esti puternic.

Pare a fi contraproductiv, dar a te întoarce de la problemele externe și a te conecta la spațiul tău interior, este cea mai eficientă cale de a produce schimbările în prezent.

Această lună nouă cere spațiu. Transformarea se întâmplă. Schimbarea este aici. Este acum. Conectează-te la ce îți dorești. Practicarea unor conversații fără rost, doar va perpetua problemele. Este un timp pentru a pune pauză. Asta nu înseamnă că trebuie să ignori totul pentru totdeauna; timpul pentru a actiona este imediat după colț. Acum doar ia o pauză și simte-te în siguranță în interiorul tău.

Valul de transformare a lovit planeta noastră si fiecare ființă, inevitabil. Crede în viitor, ai încredere și păstrează spațiu în ființa ta.

Shannon Hugman- http://themastershift.com/get-2016s-new-moon-scorpio/

Traducerea și adaptarea: Oana Grigore

Citește si:

De ce ne sperie o VIATA NOUA?

Distribuie acest articol Oficial Media
Share