13/06/2021

Pucioasa: Inițiative de succes în lupta COVID-19

USR Pucioasa organizează o strângere de fonduri menită să ajute Spitalul Orășenesc Pucioasa în lupta COVID-19:

„Donați alături de USR Pucioasa, pentru achiziția de echipament medical!

Pentru a asista dotarea cadrelor medicale ale Spitalului Orășenesc Pucioasa cu echipamente de protecție, precum și pentru a achiziționa echipamente necesare îngrijirii bolnavilor afectați de epidemia de coronavirus, lansăm campania:

Uniți pentru Pucioasa!

În colaborare cu asociația „Și eu contez Târgoviște”, prin intermediul căreia se vor încasa toate sumele donate, în mod absolut transparent.

Toți cei care doresc să contribuie o pot face în contul:

RO74 BACX 0000 0012 3392 9001
Deschis în lei, la Unicredit Bank, pe numele
Asociația „Și eu contez Târgoviște”, CIF 35775190

Împreună putem depăși toate greutățile!”.

Mai mult decât atât, conform spuselor primarului Constantin Ana, se pare că aceasta nu este singura inițiativă de succes. În acest sens, acesta a postat pe pagina personală de Facebook următorul mesaj:

Am început să arătăm ca o comunitate adevarată!!! Și asta trebuie să ne dea speranțe!

Ieri a fost prima zi în care am simțit cu adevărat că nu suntem singuri. Mai mulți oameni de bine, locuitori ai orașului nostru, s-au mobilizat pentru a sprijini comunitatea noastra!

Ieri, firma Ralex a donat Spitalului Orășenesc peste 300 de perne și Primăriei Pucioasa 5000 de măști pe care le vom împărți locuitorilor orașului începand de luni!

Tot ieri firma Risconf a donat Spitalului Orășenesc aproape 100 de echipamente de spital pentru asistenții medicali!

La fel, Autoservirea „Ca la mama” a făcut un gest frumos și a oferit, cu ajutorul Primăriei, mâncare caldă unui număr conistestent de persoane izolate la domiciliu, fără posibilități și unor bătrâni singuri!

De câteva zile, alt puciosean, Ioan Radu Stochița a pornit o campanie ce deja are un succes neașteptat, cu obiectivul de a strânge fonduri pentru susținerea Spitalului Orășenesc!

În aceeași zi de vineri, la Primărie am semnat contracte de sponsorizări cu agenți economici ce activează pe raza orașului, în valoare de aproape 80.000 lei!

Pentru mine asta înseamnă ca ne-am trezit!!!

Din ce în ce mai multi oameni sunt conștienți că numai prin efort comun, dar și respectând reguli clare o să reușim să trecem cu bine prin aceste vremuri grele!!!

Fara a promova un concurs, o întrecere, îi invit pe toti cei care au posibilitatea să ne sprijine în demersurile noastre!

Vă asigur că o să dăm dovadă de transparență totală în ceea ce privește (și) cheltuirea sumelor de bani primite!!!

Zilele următoare o să vă spun și cine sunt cei din afara orașului care ne ajută! Până acum, așa cum era și firesc, am primit sprijin din partea unor persoane dragi nouă și foarte apropiate de orașul nostru! Dar sigur lista va continua!

Vă mulțumim mult, oameni cu suflet mare!!!

Vă așteptăm, în continuare, alaturi de noi!”.

Citește și: https://oficialmedia.com/corneliu-stefan-constantin-ana-si-ionut-banica-nemultumiri-si-solutii-in-plina-criza-de-coronavirus/

Distribuie acest articol Oficial Media
Share