Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Purificarea Emotionala – Renasterea Copilului Interior

12705606_1106295116057485_6702132929422034754_n

Cu imensa BUCURIE si IUBIRE pentru aceste vremuri de purificare intense va invit intr-o calatorie ce ne va ghida catre tumultoasa lume a emotiilor si ne va da sansa sa reintalnim gratia si bucuria copilului din noi cu care inca suntem conectati chiar daca suntem constienti de asta sau nu. Un inteles tainic ne va deschide porti nebanuite.

Cele mai multe probleme in viata sunt generate de probleme emotionale nerezolvate, mai exact primite cadou de la familie, tata, mama ce la randul lor au primit o zestre de la bunici si strabunicii strabunicilor.
Iar aceste probleme emotionale si implicit corpul fizic reprezinta zestrea ce o avem de alchimizat in ecuatia ascensiunii pamantului pe frevente energetice mai inalte.

Se vorbeste atat de mult de vieti anterioare ca sursa a problemelor noastre printr-o deficitara intelegere a karmei. Karma inseamna ceva neterminat si nicidecum ceva problematic. Mai exact karma inseamna gravitatie, in intelesul ca prin karma esti prins in acest continuum spatiotemporal pana cand termini ceea ce ai de implinit aici.

Ne nastem puri si absorbim matricea energetica a familiei la un nivel foarte intim si nu constientizam asta. Absorbim in campul nostru energetic problemele si crezurile lor si implicit in cadrul familiei incepem sa avem probleme emotionale fiindca absorbim problemele lor emotionale ce nu sunt vindecate, ci mai degraba ascunse si reprimate.
Aceste probleme emotionale reprezinta sursa a mare parte din ceea ce psihologia denumeste ca subconstient. Din aceste probleme mostenite vin multe din blocajele ce ne submineaza planurile si ne fac zilele negre. Din aceste emotii care se zbat in noi rasare acea voce care tipa uneori catre ceilalti ca fiara nebuna.

Desigur invatam la inceputul cautarilor spirituale multe despre forta gandului si legea atractiei. Minunat, dar manifestarea merge brici si calatoria e maxima pentru cei care au un corp emotional curat si sunt in echilibru.
Cea mai mare problema emotionala nu vine din aceasta viata, dar este amplificata in aceasta viata.
Si pur si simplu nu ne gasim pacea si nu putem intra definitiv in lumina nerezolvand-o.
Iar aceasta problema este senzatia de abandon pe care am experimentat-o cand ne-am desprins prima data de sursa, abandon amplificat in aceasta viata cand am inceput sa ne simtim pierduti intr-o lume lipsita de iubire, o lume cu o vibratie mult mai joasa decat cea din care am venit, oricat de multa iubire am fi primit de la parinti.
Pe aceasta emotie dificila si grea se grefeaza celelalte probleme emotionale din care se nasc infinite probleme. Atragem in functie de energetica parintilor, parteneri, prieteni, joburi, vocatii si multe altele. Ne cladim comportamente in functie de aceste traume emotionale si datorita lor ajungem sa fim asa cum credem ca suntem. Subreziti, usor de pacalit si in bataia vantului.
Aici intram pe un teren dincolo de minte, dincolo de concepte si doar cei care vor cu adevarat sa creasca intra de buna voie.
Caci degeaba stii orice ai sti, in lumea nebuloasa a emotiilor nu te ajuta nimeni si nimic, decat puterea ta de a le imbratisa, iubi si elibera.

Cum putem incepe cu adevarat sa rezolvam toate aceste probleme?

Mergand inspre radacina. Desigur orice meditatie ghidata catre reintegrarea in Sursa poate sa ne gadile un pic, dar nu reprezinta mai nimic in aceasta ecuatie.

1.Primul pas il reprezinta IUBIREA desavarsita a parintilor. Nu numai ca e moral, dar iubirea cu infinita forta fata de ei curata toata energia apasatoare primita mostenire de la ei, ei mostenind-o din generatie si tot asa.
Am intalnit multi pe calea spiritului care isi detesta parintii, sau ii tin intr-un con de umbra sau ii ignora sau au o iubire teoretica, desi bat la poarta ascensiunii. Un paradox pe care nu il inteleg.

Absolut decisiva este relatia cu mama. Fiindca prin relatia cu mama putem sa alchimizam senzatia de abandon ce este puternic ascunsa in noi . Mai mult, vindecarea acestei relatii ne ajuta sa ne impamantam esenta aici. Chakra radacina ce este poarta catre a te simti total confortabil pe pamant si a te abandona in iubirea mamei Geea se deschide cu ADEVARAT si in TOATA SPLENDOAREA cand problemele cu mama pamanteana sunt rezolvate si cand exista iubire pura in relatie.
Odata atins acest prag incepi sa relationezi definitiv cu aspectul de mama al divinitatii. Mama Cosmica. Gratia ei incepe sa se manifeste deplin in viata de zi cu zi.
La fel de importanta este relatia cu tatal, dar in ceea ce priveste pe el care aduce amprenta cereasca, relatia cu el nu tine de a te simti consortabil pe pamant, ci de a avea putere de actiune si manifestare si foarte mare claritate. Si prin tatal fizic, ne pozitionam altfel fata de aspectul masculin al divinitatii. Cu daruri infinite.
(Mama mea Lenuta a plecat la cer cand aveam 16 ani si ca sa pot sa rezolv ce aveam de rezolvat cu ea, am atras unele fete in viata mea ce au jucat un rol asemanator ca sa pot sa aduc iubire, mai ales fiindca m-am simtit extrem de abandonat pe Pamant. Eram de mic constient ca sunt intr-o lume grea si ostila desi mereu am acceptat cu o forta imensa tot ceea ce viata mi-a oferit)

2. Amintirea copilariei si “regresiile” in energia copilului de pana la 5 ani reprezinta cea mai mare imputernicire pe care nu ti-o da nici un curs spiritual. In acelasi timp te cureti de multe probleme emotionale, dar si deschizi in prezent porti imense catre Sinele mai Inalt si propria esenta. Multi nu isi mai amintesc multe si fug de aceasta perioada pe care o considera destul de grea. O amintire veche te duce catre alta amintire si tot asa. Numai ca putini inteleg rostul acestei adanciri si fug tocmai de miezul problemei.

Amintirile luminoase si fericite ne ghideaza catre esenta noastra si ne imputernicesc in prezent fiindca stim ca nu exista timp. Va sugerez un exercitiu foarte simplu si extrem de extrem de eficient daca este repetat cateva luni cu fiecare amintire ce se iveste in timp. In ce consta exercitiul?
Pur si simplu va amintiti cea mai veche amintire fericita si pe un fond sonor relaxant (muzica de meditatie) va intindeti si va contopiti cu imaginea din amintire si mai ales cu energia din spatele copilului. Daca vin ganduri le lasati sa treaca si va intoarceti la contopirea cu amintirea si cu energia. Conectarea aduce multa bucurie in suflet si deschide o poarta in prezent catre energia din spatele copilului care este pana la varsta de 5 ani intr-o relatie stransa cu Sinele mai Inalt, cu esenta. Cu cat faceti mai des aceasta conexiune cu atat conexiunea cu esenta se intareste si multe din emotiile si informatiile absorbite din campul familiei si dupa aceea incep sa iasa la iveala pentru a fi eliberate. Fiecare conectare face sa apara amintiri si mai vechi si cu cat este facut mai des acest exercitiu cu atat ne imputernicim mai tare si ne adancim in ceea ce suntem cu adevarat, ceea ce nu poate fi decat o mare, mare binecuvantare.
Si nu va imaginati ca va intoarceti in trecut. Copilul este atemporal, mai mult prin relatia cu esenta el se afla cumva in viitorul devenirii voastre, fiindca pana a reajunge la starea copilului este mult de parcurs din punct de vedere temporal. In realitate nu exista trecut, prezent, viitor, ci linii temporale ce sunt unite mereu in ACUM.
Ar mai fi de spus ca datorita faptului ca am fost bombardati de mici cu tot felul de energii stranii, o parte din noi nu s-a intrupat si tocmai aceste exercitii ajuta ca ceea ce este mai frumos si pur in noi sa coboare in fiinta noastra odata cu eliminarea problemelor emotionale.
Personal pe mine acest exercitiu m-a ajutat enorm si odata cu practicarea lui in ultimii ani am reusit sa las mai mult din esenta mea sa se impamanteze, iar prin conexiuni repetate am reusit sa ajung pana in pantecele mamei si pana cand nu ma mai percepeam ca trup, ci ca lumina.
Daca nu gasiti nici o amintire puteti folosi o poza de cand erati mici sau sa va amintiti cea mai veche amintire luminoasa chiar daca nu de cand erati copil. In timp va veti aminti din ce in ce mai multe.
La fel si amintirile dureroase din copilarie (si nu numai) pot reprezenta o cheie catre a elimina emotiile reprimate si pentru a inchide linii temporale ce ne bazaie la cap. Pur si simplu revezi o scena grea din trecut si imbratisezi cu iubire, blandete din acum atat copilul agresat cat si agresorul. Efectele sunt extraordinare. Emotia asociata cu evenimentul dureros iese la iveala si se elibereaza si tot ceea ce a atras acea emotie in viata voastra incepe sa dispara. Si alte emotii conectate incep sa fie eliberate. Acest mod de a revedea cu iubire traumele vechi, nu schimba trecutul, ci prezentul, fiindca inchide un potential, o linie temporala active in care noi sufeream, linie temporala prin care am atras evenimente care ori rezoneaza cu acea experienta traumatizanta, ori e venita sa ne ajute sa o eliberam.

Va amintiti de vorba Lasati copiii sa vina la mine? Cam aici isi gaseste unul din profundurile ei sensuri. Fiindca de copilul deplin autorizat e vorba, nu despre credintele noastre ca dragii de copii sunt puri.

3. Imbratisarea si adancirea in starile aiurea ce vin peste noi. Blandetea fata de noi este cheia. Pur si simplu acceptati tot ce vine spre voi si va bucura de tot ce vine oricat de dureros ar fi. Emotiile vor sa iasa la iveala si fugind de ele sau reprimandu-le fugim de purificare si cumva le facem sa ne submineze si mai mult.
Blandetea fata noi insine este capital in aceste vremuri. Este cheia vindecarii tuturor ranilor si calea ce ne deschide catre a fi cu adevarat “Fericitii cei blanzi care vor mosteni pamantul.”

Acestea ar fi liniile mari. E importanta de asemenea sinceritatea maxima fata de noi insine si mai exista ceva important pentru a scoate la iveala emotiile reprimate si anume respiratia canalizata pe centri energetici. Dar nu voi scrie despre asta aici, fiindca am tot facut-o in ultimii doi ani si oricum am observat ca oamenii nu prea dau mare importanta lucrurilor simple. Cei mai multi vor sa vina nava extraterestra sa ii ia, vor spectaculosul sau sa ascensioneze plini de tensiune si de lipsa de sinceritate fata de ei insisi ca o forma de evadare din spectacolul vietii si alegerea ce au facut-o.

Va recomand din toata inima, daca vreti cu adevarat sa cresteti spiritual si in lumina, sa lucrati cu oameni avizati, intr-o maniera practica, zi de zi. Lasati lecturile promitatoare si mentale si de cele mai multe ori superficiale. Alegeti profunzimea si constiinta sigurantei exprimata de imaginea “Pas cu Pas”. Si daruire cat cuprinde si bucurie si recunostinta pentru fiecare clipa investita in cresterea voastra in lumina.
Cine vrea sa se adanceasca in aceasta cale a simplitatii o sa gaseasca omul potrivit.
La mine sunt mereu bratele deschise.

Petrea Ciortan (Ra Zi El) ghid in procesul de ascensiune si practicant in samanism, coordonator al proiectului The Shining Earth

Distribuie acest articol Oficial Media
Share