Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Trucuri naturiste pentru tonifierea pielii

Trucuri naturiste pentru o piele tonifiata
Masajul

Masajul stimuleaza circulatia sangvina, si nu doar cel profesional. Si automasajul, practicat zilnic, ofera rezultate notabile. Maseaza mereu de jos in sus!

masaj

Alterneaza cald cu rece

Aviz celor mai curajoase: alternarea apei calde cu cea rece la dus stimuleaza tonifierea pielii. Diferenta de temperatura favorizeaza microcirculatia, care duce la irigarea tesuturilor cutanate.

Uleiul din Germeni de Grau: are o varietate de beneficii, protejează și hrănește pielea, este un excelent restructurant, ajută la formarea de noi celule și repararea daunelor, sporește elasticitatea și tonicitatea pielii fiind util în mod particular pentru vergeturi, îngrijirea sânilor, a pielii mature și uscate.

germeni de grau

Uleiul din Samburi de Struguri: are un efect tonic si revigorant asupra pielii, hidratand pielea si lasand-o elastica, putand fi folosit de aceea in masajele corporale menite sa relaxeze trupul. Avantajul folosirii acestui ulei pe piele este acela de a fi absorbit rapid in piele si de a o hidrata perfect, nelasand-o deloc grasa.

struguri

Uleiul Esential de Grapefruit: ajuta la tonifierea pielii, iar proprietatile sale diuretice sunt cunoscute ajuta la atenuarea retentiei de apa.

grapefruit

Uleiul Esential de Rozmarin: considerat drept un excelent tratament „anti-îmbătrânire”, uleiul de rozmarin tonifiază eficient pielea, previne apariţia ridurilor şi face pielea fermă. Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi adăugă un plus de strălucire tenului.

rozmarin-1

Uleiul de Centella Asiatica: regenerant tisular, antirid preventiv şi curative, refermizant, tonic, uşor circulator, drenant, cicatrizant.

gotu-kola1

Adrian Udrea- fitoterapeut, nutritionist- Timisoara
plantevindecatoare@gmail.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share