19/09/2021

Rareş Lazăr a semnat cu Politehnica. Plus despărţire de Alin Manea

Mijlocaşul central defensiv Rareş Lazăr va evolua în sezonul 2021-22 la Politehnica Timişoara, sub formă de împrumut de la FC Rapid.

Rareş Ştefănuţ Lazăr s-a născut pe 28 martie 1999, la Vaslui. A efectuat junioratul la FC Vaslui. A fost internaţional de juniori U16, U18 şi U19. La nivel de seniori a jucat pentru FC Vaslui (debutând în elită la o vârstă foarte fragedă, 15 ani şi o lună), CS Mioveni şi Rapid Bucureşti (Liga 2). În sezonul trecut a evoluat în 24 de partide din campania reuşită de promovare a giuleştenilor.

“Am ales Politehnica în primul rând pentru brand, pentru că am jucat la Rapid şi mă obişnuisem cu o presiune la fiecare meci din partea suporterilor, o presiune pozitivă, cu aşteptări foarte mari, cu foarte multe lucruri în jurul echipei. Aşteptările sunt destul de mari, lumea are interes mare, acum s-au deschis şi stadioanele, de abia aştept să joc. Poţi astfel să simţi meciurile mult mai bine şi îmi place foarte mult acel sentiment. Vreau mereu să joc la o echipă cu suporteri, o echipă mare!”, Rareş Lazăr

Mulţumim, Alin Manea!

Totodată, Politehnica s-a despărţit astăzi, de comun acord, de mijlocaşul Alin Manea.

Alin Manea (24 ani) s-a alăturat Politehnicii în urmă cu doi ani şi jumătate. A totalizat 44 de jocuri şi a marcat cinci goluri în meciurile de campionat pentru echipa noastră. Reuşita sa de pe arena „Motorul” (într-un 2-0 cu UTA) şi golurile marcate în deplasările din Oltenia au fost gustate în mod special de suporterii noştri.

Mulţumim pentru tot Aline şi multă baftă în următoarele provocări!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share