Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Dr. Monica Pop: Raed Arafat anunţă prin televiziuni „lucruri care nu sunt conforme cu realitatea”

Profesorul Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală, l-a criticat extrem de dur pe Șeful DSU, Raed Arafat: ” A început să iasă pe televizoare şi să spună că tot felul de lucruri care nu sunt conforme cu realitatea”.

„Felicitările mele teatrelor care îşi fac reclamă şi spun că nu e nevoie de certificat de vaccinare. Au foarte mare dreptate. Ştim foarte bine că vaccinaţii se pot infecta şi pot transmite. La ce foloseşte certificatul de vaccinare? Ne foloseşte lor ca să nu facă o formă mai gravă de boală. Asta e clar, dar nu celor din jur!”, a declarat dr. Monica Pop.

Monica Pop a precizat că Raed Arafat anunţă prin televiziuni „lucruri care nu sunt conforme cu realitatea”.

„Domnul Arafat, să ne împuşte dacă asta vrea. Nu poate să continue să se comporte aşa! A început să iasă pe televizoare şi să spună că tot felul de lucruri care nu sunt conforme cu realitatea şi lucrurile astea nu e normal să se întâmple.

El spune că au dreptul numai vaccinaţii. Înseamnă că trei sferturi din populaţia României este discriminată. Deci, 70% din oamenii din ţara asta nu au drepturi pentru că vrea domnul Arafat!

Înţeleg să vrea teste. Aia înţeleg. Aşa aflii dacă omul e bolnav sau nu, prin test, dar cu certificatul de vaccinare obligatoriu, iar nevaccinaţii să nu aibă drepturi! După părerea mea, va pierde prin ordonanţă preşedinţială la primul proces pe care i-l face cineva”, a spus dr. Monica Pop, medic olfalmolog, conform Româniatv.net.

Citește și:

Patriarhul Daniel nu s-a vaccinat. „Este un drept, nu o obligație”

Noi măsuri de relaxare de la 1 august aprobate astăzi de Guvern

Cîțu cere societății civile și mediului privat să se implice în campania de vaccinare

Se devoalează mascarada: Lucrătorii feroviari din Franța amenință cu greva dacă se va impune pașaport sanitar călătorilor

Cîțu: Nu știm exact de ce NU a mers campania de vaccinare

”Lupta noastra este pentru libertate si prezervarea drepturilor fundamentale”

”Vaccinarea nu este o vânzare de produse la care faci promoție!”

Epoca Descreieraților: Experimente medicale cu loterii și premii, un fel de haine noi și bomboane oferite de Mengele

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin