Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Recrutare Școala de Jandarmi – Te așteptăm în echipa noastră, fii tu unul dintre cei 700 de colegi noi!

Până pe data de 05 mai a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română. Pentru această sesiune de admitere, avem 700 de locuri disponibile, astfel:
– La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sunt scoase la concurs un număr de 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 celor de altă minoritate.
– La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni sunt scoase la concurs 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 celor de altă minoritate.
Pentru a urma cursurile școlilor militare de subofițeri jandarmi din Drăgășani sau Fălticeni trebuie îndeplinite anumite condiții ce pot fi consultate pe site-ul oficial al Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara: www.jandarmeriamobilatimisoara.ro.
Cererea-tip de înscriere se depune până pe data de 05 mai a.c., exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail grjmbtm@jandarmeriamobilatimisoara.ro, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, iar dosarele se depun personal și în volum complet, până la data de 15 mai a.c., la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, situat în municipiul Timișoara, strada Gheorghe Barițiu, nr.19-21.
Oricând puteți intra pe site, accesând linkul http://www.jandarmeriamobilatimisoara.ro/drupal/node/31 , unde găsiți postate toate informațiile necesare pentru sesiunea admiterii în școlile militare de subofițeri jandarmi. Dacă aveți nevoie de ajutor, ne găsiți și la numărul de telefon (prin centrală) 0256.490.990- interior 24.412.
Vino să facem împreună primul pas!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share