Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Lidia Fecioru: Amestecul din două ingrediente care poate preveni apariția cancerului

Amestecul din două ingrediente care poate preveni apariția cancerului. Lidia Fecioru, despre cum se prepară acest leac: „Se ia 30 de zile, câte două lingurițe pe zi”

Lidia Fecioru, cunoscutul bioenergoterapeut, a dezvăluit un leac care poate ajuta organismul să lupte împotriva mai multor probleme de sănătate și care poate preveni apariția cancerului. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara acest remediu natural, scrie spynews.ro.

Citește și: Doctor în biochimie, Eugen Giurgiu – Cum a reușit să-și salveze mama bolnavă de cancer în fază terminală

Amestecăm cantități egale de bicarbonat cu miere, o lingură de bicarbonat și una de miere. Putem face o cantitate mai mare, dar e bine să facem doar pentru o zi. Se ia 30 de zile, câte două lingurițe pe zi, una dimineața, una seara. Această combinație ne ajută la reglarea PH-ului organismului nostru. Să nu uităm că multe dintre ciupercile pe care le avem, cancerul vine în urma unor infecții, ciuperci, dezechilibre. De aceea ne trezim cu o celulă care a luat-o razna și se transformă în celulă canceroasă, pentru că e hrănită din aciditatea organismului nostru. Niciodată să nu mergem pe principiul că a mâncat carne și a făcut cancer, că a fumat și a făcut cancer. Eu am văzut oameni cu cancer pulmonar care nu au pus țigara în gură.”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, la antena3.ro.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share