Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Recrutor român: Femeile care vor să facă sex la locul de muncă să-şi pună un cerculeţ verde pe rever

Şeful celei mai vechi firme de recrutare din România face o propunere şi un sondaj ce ridică „părul în cap” comunităţii profesionale şi internauţilor.

Ce propune şeful de recrutare: „însemnarea” femeilor la job pentru a semnala disponibilitatea pentru sex şi „pentru a evita conflictele costisitoare şi neînţelegerile”.

Dacă dai search pe LinkedIn la cuvântul „sex”, găseşti automat sondajul realizat de George Butunoiu.

Sondajul este postat pe LinkedIn, dar şi pe Facebook.

Cea mai veche firmă de recrutare din piaţă şi head hunter, George Butunoiu, vine cu idei despre „cum pot fi evitate situaţiile costisitoare în care un bărbat vrea să facă sex cu o femeie, dar doamna nu îi spune „nu, mulţumesc”, ci se duce direct la poliţie şi-l reclamă”.

Tot Butunoiu expune şi ideea: „femeile care vor să facă sex să-şi pună un cerculeţ verde pe rever, să fie vizibil de la distanţă. Iar cele care nu vor sex, să-şi pună unul roşu. În acest fel s-ar evita conflictele şi neînţelegerile şi ar fi armonie în toate colectivele şi comunităţile. Şi bărbaţii la fel, desigur, ca să fie egalitate, simetrie şi echitate”. Condiţia ar fi ca cercueţul să fie fosforescent şi vizibil de la distanţă.

Ideile recrutorului nu se opresc aici: „Iar în funcţie de cum va fi primit proiectul (să vedem rezultatele acestui sondaj!), se poate extinde gama de culori, ca să semnaleze tipul de sex dorit, perioada zilei preferată, locul sugerat etc. Sexul în grup ar putea fi semnalat simplu, punând două cerculeţe”.

Pe scurt, la job pare a fi despre sex, nu despre muncă, parteneriat, colegialitate.

Redăm postarea integrală:

„Mi-a venit în seara asta o idee despre cum am putea să evităm situaţiile costisitoare în care un bărbat vrea să facă sex cu o femeie, dar doamna nu îi spune „nu, mulţumesc”, ci se duce direct la poliţie şi-l reclamă. M-am gândit în timp ce îl urmăream pe Daniele Gatti dirijând, şi amintindu-mi şi de prietenul meu englez care a fost dat afară anul trecut din jobul de la Bucureşti pentru că a invitat o colegă la o cafea. Nici nu a mai apucat să-i zică şi altceva…

Aşadar, ideea ar fi următoarea: femeile care vor să facă sex să-şi pună un cerculeţ verde pe rever, să fie vizibil de la distanţă. Iar cele care nu vor sex, să-şi pună unul roşu. În acest fel s-ar evita conflictele şi neînţelegerile şi ar fi armonie în toate colectivele şi comunităţile. Şi bărbaţii la fel, desigur, ca să fie egalitate, simetrie şi echitate.

Dimensiunea cerculeţului ar trebui să fie de minimum 4 centimetri, ca sa fie vizibil de la distanţă. Şi preferabil dintr-un material fosforescent, să se vadă bine şi în semiîntuneric, adică exact atunci când e contextul optim pentru aşa ceva. Iar în funcţie de cum va fi primit proiectul (să vedem rezultatele acestui sondaj!), se poate extinde gama de culori, ca să semnaleze tipul de sex dorit, perioada zilei preferată, locul sugerat etc. Sexul în grup ar putea fi semnalat simplu, punând două cerculeţe.

Nu se va putea, din păcate, să pui markeri pentru preferinţele de vârstă, rasă, religie, şi chiar orientare sexuală/ gen, că te trezeşti după aceea cu vreun proces. Pentru acestea trebuie găsite alte soluţii.

Ce ziceţi, aţi fi de acord să purtaţi un astfel de marker? Dacă rezultatele sondajului vor fi masiv în favoarea markerului, vom putea chiar formula o iniţiativă legislativă…”

sursa: mediafax.ro

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share