Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Recuperează-ți capacitatea de a respira cu Clarfon

Recuperează-ți capacitatea de a respira cu Clarfon

Dispozitive medicale de calitate superioară pentru recuperarea capacității de respirație la Clarfon

Recuperarea după o operație la nivelul căilor respiratorii superioare poate fi extrem de anevoioasă în situația în care nu se urmează o îngrijire corespunzătoare.

Fie că discutăm despre laringectomie, fie despre o traheostomie, este necesară utilizarea unor produse de uz medical pentru recăpătarea funcțiilor vorbirii și a respirației.

Traheostomia reprezintă scurtcircuitarea căilor respiratorii superioare (supratraheale) cu ajutorul unei canule speciale introdusă în trahee printr-o “stomă” creată chirurgical, pentru a realiza o comunicare între cavitatea traheală şi aerul atmosferic, permiţând astfel ventilaţia.

În momentul de față, putem identifica mai multe tipuri de canule traheale care prezintă anumite diferențe, dar care se mulează pe nevoile fiecărui pacient.

Clarfon oferă o gamă variată de canule traheale confecționate din  diverse materiale şi forme diferite, astfel încât fiecare pacient să aibă posibilitatea de a benefia de o proteză necesară propriilor nevoi.

În situația laringectomiei, ce constă în îndepărtarea laringelui, nevoile sunt uşor diferite față de  traheostomie, însă canula traheală reprezintă dispozitivul medical necesar fără îndoială.

Deși în primele 6 luni de la momentul operației de laringectomie, poate chiar un an, pacientul se află în necesitatea de a purta o canulă traheală, aceasta trebuie să aibă un anumit specific. Este indicat ca acest dispozitiv medical ce îmbunătățește calitatea aparatului respirator să fie dintr-un material dur, nu din silicon. După ce edemul apărut în urma operației se retrage, pacientul poate folosi şi canule din silicon.

Clarfon este aproape de pacienții săi și oferă şansa de achiziționare de canule traheale cu Decontare CAS – Casa de Asigurări decontează suma de 1.698,32 lei, pentru 4 bucăţi canule traheale / an.

În cabinetele Clarfon vei găsi Canula Traheala Provox LaryTube. Acest model de canulă relativ simplă, dintr-un material moale, ca siliconul, menţine deschisă stoma, pentru a asigura respirația normală a pacientului.

Provox LaryTube poate fi folosită pentru:

  • a atașa Filtrele HME;
  • a atașa valva de vorbire Provox FreeHands FlexiVoice;

Acest model de canulă traheală se recomandă atât pentru utilizarea imediată cât și pentru perioada postoperatie, chiar și în timpul radioterapiei, fiind recomandată și pacienţilor cu piele sensibilă.

Provox LaryTube este disponibilă în 3 variante:

  • Provox LaryTube Standard
  • Provox LaryTube Fenestrated
  • Provox LaryTube with Ring

De asemenea, filtrele HME au scopul de a încălzi si umidifica aerul respirat. Folosirea filtrelor HME reduce tusea şi producţia de secreţii dar sunt potrivite și pentru o ocluzie uşoară a stomei. Filtrele HME sunt extrem de importante în acest proces de ameliorare pentru a obține un stil de viață ca înainte, iar pacientul laringectomizat beneficiază de decontare CAS la filtrele HME.

Vino în cabinetul Clarfon din oraşul tău și un specialist îți va recomanda canula traheală specifică nevoilor tale, la prețuri de excepție și calitate extraordinară.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin