Recuperează-ți vocea cu Clarfon

Operația de îndepărtare a laringelui este una dificilă nu numai din prisma modalității în care se efectuează ci și din cauza efectelor ulterioare pe care le produce după îndepărtarea corzilor vocale.

Pacientul laringectomizat este pacientul care trece printr-un dificil proces psihologic cu privire la maniera de acomodare a descoperirii unui nou proces de vorbire.

Din acest motiv, pacientul laringectomizat este tipul de persoană ce necesită un sprijin imens din partea tuturor persoanelor din jurul său.

Oficial Media - Recuperează-ți vocea cu Clarfon
Oficial Media – Recuperează-ți vocea cu Clarfon

Clarfon empatizează cu pacienții care au suferit o astfel de intervenție și a adus în cabinetele din țară cele mai inovative accesorii pentru a ajuta la integrarea în societate a pacientului laringectomizat.

Cu Clarfon, vorbirea este din nou un fapt ce poate deveni real. Laringofonul este un dispozitiv medical folosit de persoanele afectate de cancerul laringian. Laringofonul se pune în contact cu zona gâtului în locul unde nu sunt prezente cicatrici vizibile ale operației, astfel identificându-se locul cel mai moale prin palpare. Vorbirea se produce datorită vibrațiilor sunetelor care se transmit în cavitatea faringelui, iar prin mișcarea mandibulei, sunetul emis va fi unul inteligibil, chiar dacă este metalizat.

Chiar dacă este un proces dificil, recuperarea capacității de a vorbi este posibilă. La Clarfon poți descoperi pe lângă empatia specialiștilor noștri și ultimele generaţii în materie de tehnologie din domeniul protezelor fonatorii, ce vă oferă o paletă extinsă de caracteristici pentru o mai bună calitate a vieții.

LaringofonulTrutone Emoteeste unul dintre cele mai performante laringofoane prezente în cabinetele din România. Mai mult de atât, veţi primi consiliere de la specialiștii noștri pentru ca perioada de acomodare să fie una cât mai ușoară, cât și garanția de 2 ani pentru orice intervenție de reparație a laringofonului.

Cu Clarfon să vorbești este din nou o plăcere!

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share