Retea sociala pentru pariori

Nevoia pariorilor de a impartasi idei si pronosticuri, de a se inspira din alegerile altora, precum si nevoia de a socializa si discuta despre meciuri este parca acum mai mare ca niciodata. Cum majoritatea romanilor se distreaza la pariuri online, nu este deloc surprinzator faptul ca acum exista chiar si o retea sociala pentru pariori.

Retea sociala pentru pariori

SuperSocial este reteaua sociala care aduna in jurul ei pasionatii de pariuri din Romania. Este primul astfel de proiect din tara noastra dedicat in exclusivitate pariorilor.

In continuare iti voi prezenta toate informatiile despre aceasta platforma – cum te poti inscrie, care sunt functiile oferite si de ce merita sa faci si tu parte din SuperSocial.

Ce este SuperSocial si cum te inscrii?

SuperSocial este un proiect marca Superbet care isi propune sa aduca pariorii romani mai aproape in mediul online. Oricine are un cont deschis pe site-ul Superbet isi poate activa profilul social pe aceasta retea.

Partea si mai interesanta este ca SuperSocial este perfect integrata in platforma Superbet online, deci nu trebuie sa deschizi un site separat sau sa instalezi vreo aplicatie special dedicata retelei de socializare.

Atat pe site-ul web Superbet, cat si in aplicatia Superbet de mobil (Android si iOS) vei observa sectiunea “SuperSocial”, pe care o deschizi printr-un simplu click.

Asadar, daca vrei sa faci si tu parte din cea mai mare comunitate de pariori din Romania primul pas este sa iti deschizi cont la Superbet, iar apoi sa iti activezi profilul pe SuperSocial, bineinteles totul fiind complet gratuit.

De asemenea, poti sa citesti si pareri despre Superbet ale jucatorilor, pentru a te convinge de seriozitatea acestui operator si de calitatea serviciilor si produselor pe care le ofera.

Vei vedea astfel de ce Superbet este una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri din tara si de ce foarte multi romani aleg sa parieze in cadrul ei.

Functiile oferite de SuperSocial

Odata inscris in aceasta retea sociala pentru pariori vei descoperi o multime de functii interesante. Practic, SuperSocial se aseamana destul de mult cu retelele de socializare arhicunoscute, precum Facebook sau Instagram. Iata mai jos o parte dintre functiile de care vei beneficia pe platforma SuperSocial:

  • Esti urmarit si urmaresti alti pariori – la fel ca si pe Instagram, de exemplu, pe SuperSocial ai posibilitatea de a fi urmarit si de a urmari jucatorii care pariaza la Superbet. Astfel, vei putea vedea ce bilete pariaza acestia, care sunt impresiile lor despre anumite meciuri etc. In plus, pe reteaua SuperSocial vei intalni chiar si personalitati din lumea sportului romanesc, astfel ca te poti inspira din pronosticurile unor fosti mari sportivi, analisti si alti specialisti in domeniu
  • Poti impartasi biletele jucate – de fiecare data cand vei plasa un bilet la Superbet il vei putea distribui pe profilul tau din SuperSocial. Tine cont insa ca niciodata miza plasata pe bilet nu va fi afisata, ci doar pronosticurile alese si cotele acestora. Nu toate biletele tale vor fi facute publice, ci doar cele pe care le selectezi tu
  • Poti discuta despre meciuri si bilete – in cadrul paginii fiecarui eveniment sportiv exista o sectiune de chat. Acolo, toti cei care au un profil pe SuperSocial pot posta mesaje si astfel se poate porni o discutie pe baza meciului respectiv. Poti impartasi asadar idei de pronosticuri, opinii despre meci si poti gasi informatii foarte utile. Aceeasi sectiune de discutii o vei gasi si pentru fiecare bilet distribuit pe reteaua SuperSocial, deci comunicarea intre pariori sta la baza acestei platforme
  • Primesti notificari personalizate – poti seta preferintele pentru notificari, astfel incat mereu cand apare o noua informatie de interes pe SuperSocial tu sa fii la curent – persoane care vor sa te urmareasca, prietenii care posteaza un bilet nou, mesaje legate de meciurile pe care le urmaresti etc.

Bineinteles, ca pe orice alta retea sociala cu care esti probabil obisnuit deja si pe SuperSocial iti vei putea edita profilul cu informatii personale, poza de profil si sa faci diferite setari legate de preferintele tale in utilizarea platformei.

In concluzie, reteaua SuperSocial duce pariurile sportive online la un alt nivel si creeaza o legatura mult mai stransa intre pasionatii acestui joc de noroc.

Intrand si tu pe aceasta platforma cu siguranta te vei bucura de o experienta de joc mult mai placuta alaturi de prietenii tai si de viitorii prieteni pe care ti-i poti face prin intermediul SuperSocial.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share