Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Rezultatele misiunilor jandarmilor Grupării Mobile Timișoara în minivacanța de Rusalii

Jandarmii Grupării Mobile Timișoara s-au aflat la datorie în perioadă minivacanței prilejuite de sărbătoarea Rusaliilor, în vederea creării unui climat de ordine și siguranță publică, pentru cetățenii aflați în întreaga zonă de responsabilitate.

Peste 270 de jandarmi au acționat pe parcursul acestor zile libere, atât independent cât și cooperare cu celelalte structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru asigurarea și menținerea ordinii și siguranței publice, precum și pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de conviețuire socială.

În această perioadă nu au fost înregistrate incindente majore, fapt pentru care le mulțumim tuturor celor care au ales să petreacă această minivacanță în mod responsabil, respectând recomandările noastre.

În cadrul misiunilor executate în acest weekend prelungit, au fost aplicate un număr de 50 de sancțiuni contravenționale, dintre care 11 avertismente şi 39 amenzi, în valoare totală de 11050 de lei, majoritatea pentru fapte prevăzute de Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și, de asemenea, a fost constatată o infracțiune cu un autor, aceasta fiind săvârșită prin încălcarea prevederilor art. 193 din Codul Penal.

Jandarmii Grupării Mobile Timișoara au intervenit în perioada 21-24.06, la 20 de evenimente semnalate prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.

Reafirmăm faptul că siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră și în acest sens vă asigurăm că vom continua să ne îndeplinim atribuțiile cu responsabilitate, fiindu-vă permanent alături.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share