Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

ROD SCRIPT, atelier de scenaristică cu Mimi Brănescu, la Timișoara

DACĂ AI O IDEE PENTRU UN SERIAL DE FICȚIUNE, AI OCAZIA SĂ O TRANSFORMI ÎN SCENARIUL UNUI EPISOD PILOT, ÎMPREUNĂ CU UNUL DINTRE CEI MAI BINE COTAȚI SCENARIȘTI DE TELEVIZIUNE DIN ROMÂNIA!
Scenaristul și dramaturgul Mimi Brănescu, cel care a semnat, printre altele, scenariul serialului Las Fierbinți difuzat de Pro Tv, va coordona un atelier de tehnici de scenaristică pentru serii de televiziune și pentru platforme de tip video on demand (VOD) ca Netflix, HBO sau Amazon Prime.
Atelierul va avea loc între 15 septembrie și 30 octombrie 2021. O parte din atelier se va desfășura online, iar o alta va avea loc fizic, timp de trei zile, la Timișoara. Participarea la atelier este gratuită în limita locurilor disponibile.
Participanții selectați care nu sunt din Timișoara vor beneficia de cazare gratuită pe durata sesiunilor cu participare fizică.
Cei interesați pot trimite până pe 10 septembrie, la adresa monaiepan@yahoo.com : un CV și un synopsis de o pagină, o idee sau o propunere pentru un episod pilot, la care, după caz, pot adăuga o secvență, un dialog sau alte materiale relevante. Pentru informații suplimentare puteți contacta: Asociația DocuMentor la tel 0723299322.
La sfârșit de octombrie, cel mai bun episod pilot realizat în cadrul atelierului va beneficia de o lectură la masă, cu actori, și va fi răsplătit cu o diplomă și un premiu în valoare de 500 de euro, în cadrul unui eveniment public organizat la Universitatea de Vest din Timisoara.
ROD SCRIPT este un atelier organizat in cadrul ROD Festival – Zilele Recoltei Cinematografice ed. a II -a, un proiect al Asociației DocuMentor cuprins în programul cultural prioritar TM2023 RESTART al Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Județean Timiş. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Timişoara şi a Consiliului Local Timişoara. Conținutul proiectului cultural și modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor și beneficiarului finanțării. Primăria Municipiului Timişoara şi Consiliul Local Timişoara nu sunt responsabile pentru conținutul materialului și modul în care acesta ar putea fi folosit.
Proiect susținut de Primăria Municipiului Timișoara, Consiliul Județean Timiș și Centrul Național al Cinematografiei.
Parteneri: KineDok, One World România, Universitatea de Vest Timisoara, Cinepub, Kuda.org (Serbia), Caravana Medicală Împreună pentru viață ATI Timisoara

Distribuie acest articol Oficial Media
Share