Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Româncă păcălită de ”Brad Pitt”: ”Mi-a spus că mă iubește”

O româncă din Spania şi-a pierdut toţi banii după ce a fost abordată de un individ care se recomanda a fi Brad Pitt, pe Tik Tok. Elena Cornea, o româncă care locuiește în Spania de 12 ani, a dezvăluit într-un interviu recent că a fost contactată de Brad Pitt pe platforma TikTok, unde i s-a propus să se alăture unui grup exclusivist de WhatsApp. În urma unor promisiuni și cadouri luxoase, femeia a rămas fără suma de 1.300 de euro.

Totul a început când a primit un mesaj de la un Brad Pitt fals . De atunci Pitt „vorbește frumos” cu ea, extrage informații și promite cadouri sau sume mari de bani. Aventura a costat-o o mie trei sute de euro și o mare dezamăgire, scrie laregion.es

De ce ai vrut să-l contactezi atât de mult pe Brad Pitt?

A vizitat România în 2000 și l-am văzut la vreo 50 de metri distanță. Mi-a placut foarte mult in serialul ‘Dallas’, care a intrat in tara mea in 87 sau 88, la sfarsitul dictaturii lui Ceaucescu . Îl prețuiesc foarte mult ca actor. Mi-a plăcut în „Troia”. 

Ai bănuit vreodată?

I-am spus: „Ai grijă să nu te joci prea mult cu mine, sunt o femeie simplă și loială, dar ai grijă de tine că mă lovește nebunia și te voi denunța”.

Și cine și-a dat identitatea lui Brad Pitt?

Sunt nigerieni, foarte tineri și cred că există o companie în spatele lor. Nu ma lasa sa plec. Îi blochez și se întorc, Ii blochez și se întorc. 

Primul mesaj a fost în octombrie, te caută și astăzi?

Da, chiar de luni am un mesaj în care Brad Pitt spune că acum este foarte dezamăgit pentru că nu-i răspund. 

Cu câți bani au reușit să te înșele?

Trei sute de euro din card și încă o mie de euro pe care le-am trimis prin transfer. În plus, au toate informațiile mele: NIE și adresa mea. Totul, pentru că atunci când faci un abonament îți cer totul. 

De ce a fost acel card atât de irezistibil?

Cu acel card VIP participam la unele evenimente, primeam cadouri, veneau sa ma intalneasca vedete si imi acordau ajutor financiar. 

Ce te convinge să faci un transfer?

Mi-au oferit un pachet cadou care a venit din Statele Unite. Mi-au trimis o fotografie cu conținutul. Erau bijuterii și mulți bani, până la cincizeci de mii de euro și nu trebuia să plătesc decât o mie de euro taxe vamale pentru a le încasa. Am facut transferul prin MoneyGram, m-am dus sa-l caut si nu exista. Banii mei au mers în Moldova prin Filipine. Apoi, falsul Brad Pitt mi-a cerut încă trei mii de euro pentru a-mi trimite direct acasă. Vreau doar să știu cine e cu adevărat în spatele lor.

Fotografie cu conținutul pachetului care se presupune că a fost trimis victimei
Fotografie cu conținutul coletului, în valoare de 50.000 de euro, presupusă trimisă victimei

Ce logică are un străin să-ți promită atât de mulți bani?

Ei bine, trebuia să vezi cum vorbește cu mine. Îmi trimite inimioare și sărutări, se joacă foarte mult cu sentimentele și emoțiile. El spune că mă iubește.

Elena, aveai nevoie de bani?

Da, normal, toată lumea are nevoie de bani și când investești vrei să câștigi ceva. Sunt conștientă că nu ii voi primi înapoi.

Cum ai reacționat când te-ai simțit înșelată?

Eram furiosă, dar m-am trezit. Nu sunt proastă, dar câte femei nu se trezesc și sunt înșelate mult mai multe decât mine. Există multi îndrăgostiți de celebrități pe internet. Acum sunt calmă și este bine că experiența mea este cunoscută pentru a opri aceste escrocherii. 

Ce vă mai spun ei în acele mesaje pe care le primiți?

În aceste șase luni m-au întrebat totul. Cred că iau informații de pe telefonul meu. Am chiar și apeluri video cu presupusul Brad Pitt.

Și ai răspuns la vreun apel video?

Da. Pe cealaltă parte era un gif cu Brad Pitt în alb-negru, dar nu sunt idioată. Am salvat imaginea unuia dintre nigerienii care a apărut într-un apel video.

Elena Cornea arată imaginea unui presupus escroc pe care a surprins-o în timpul unui apel video
Elena Cornea arată imaginea unui presupus escroc pe care a surprins-o în timpul unui apel video

Și de ce nu ai raportat-o ​​înainte?

Nimeni nu m-a ajutat. Partenerul meu știa despre asta și am vrut să avem dovezi de raportat, așa că am decis să mergem mai departe.

Vei continua să ai încredere în conturile actorilor tăi preferați?

Da, Keanu Reeves și Johnny Depp. Internetul este plin de profiluri false, dar am învățat să verific dacă contul este real și să le ignor pe cele nou deschise. Mă urmăresc vreo douăzeci de conturi Brad Pitt… Voi continua să răsfoiesc.

TE POATE INTERESA
Distribuie acest articol Oficial Media
Share