Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Lazarev: Bolnavii de cancer sunt oameni care și-au regretat foarte tare trecutul

Nu este voie să încălcăm prima și cea mai importantă poruncă. În primul rând, este necesar să eliminăm păcatele care au fost săvârșite față de Dumnezeu. Ce crime face un om față de Dumnezeu? Dumnezeu este iubire, deci înseamnă că toate formele de renunțare la iubire reprezintă o crimă în fața lui Dumnezeu.
  • Când un om încearcă să se sinucidă – o agresivitate față de Dumnezeu.
  • Când renunțăm la omul iubit din cauza unei supărări – o agresivitate față de Dumnezeu.
  • Când renunțăm la iubirea pentru părinți pentru că ni se pare că au o atitudine nedreaptă față de noi – o agresivitate față de Dumnezeu.
  • Când ne temem de viitor – o lipsă a credinței în Dumnezeu și faptul că voia Divină este logică și benefică pentru sufletul nostru în cel mai înalt grad.
  • Când ne mâhnim, când avem gânduri rele cu privire la viitor și la noi înșine – o agresivitate față de Dumnezeu.
  • Când ne enervăm, când suntem nemulțumiți de oamenii apropiați și de lumea înconjurătoare – o agresivitate față de Dumnezeu.
  • Când regretăm trecutul – o agresivitate față de Dumnezeu.
Este necesar să începem lucrul cu sine prin eliminarea agresivității față de iubire și față de Dumnezeu.
Este necesar să învățăm să nu ne îngrijorăm pentru viitor, să nu ne enervăm cu privire la prezent și să nu regretăm trecutul.

Citește mai multe de același autor AICI. 

Cel de Sus guvernează Universul prin intermediul timpului care este o structură de bază. Agresivitatea față de timp este una dintre cele mai grave încălcări ale legilor universale care duce la mari probleme.
Neacceptarea propriului trecut și regretarea acestuia reprezintă o agresivitate față de Dumnezeu, este dorința de a-ți schimba propriul trecut. Însă trecutul nu poate fi schimbat. Drept rezultat, avem pierderi imense de energie, ceea ce duce la probleme grave.
Bolnavii de cancer sunt, de regulă, oamenii care și-au regretat foarte tare trecutul. Dacă un om nu acceptă voia Divină, dacă își pune propriul „Eu” pe primul loc și încearcă să dirijeze totul și să-i subordoneze pe toți, atunci, de asemenea, cancerul poate să apară și în acest caz.
Un amic de-al meu a făcut următoarea observație: „Am remarcat că, atâta timp cât un bolnav de cancer are credință, speranță și iubire, atâta timp cât acesta aspira către ceva, se agață de viață – multe lucruri pot fi depășite. Însă, imediat ce a încetat să lupte, și-a pierdut orice speranță – gata, este sfârșitul, atunci deja acesta nu mai poate fi vindecat ”. Sănătatea noastră are legătură directă cu starea noastră interioară, sufletească….”
S.N. Lazarev
Distribuie acest articol Oficial Media
Share