Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Romania – sclavi in numele Domnului (Un videoclip socant!)

nifon1

Este un atentat criminal la drepturile omului, la libertate. Maine o sa ne impuneti si cat ne miscam  si cat sa mancam si cat sa respiram. Romania a ajuns o tara de sclavi in numele Domnului. Mai rau ca in lagarele naziste! Urmariti un videoclip socant!

Nu mai sunteti cu capul pe umeri, oameni buni! Cum sa obligi la un crez de constiinta, cum sa impui si sa imi obligi copiii sa creada in ceva? In Romania a ajuns sa fie mai rau ca in lagarele naziste!

Lasati oamenii sa vina singuri la voi, nu-i incarcerati! Ori acum ca nu mai aveti atatia adepti, preotii unitatilor voastre ortodoxe (18.000 de biserici) nu mai genereaza venituri? Nu prea mai aveti pe cine sa indobitociti, asta este: ati intrat in panica fiindca de la zi la zi lumea se trezeste si vede cine sunteti cu adevarat! De ce sa-mi predea religie un preot ortodox si sa nu-mi predea etica un yoghin sau un budhist? De ce sa nu ne predea istoria religiilor, un istoric? De ce tineti cu dintii ca religia crestina-cultul ortodox sa fie obligatorie in scoli? Ca sa-si umple BOR buzunarele si sa manipuleze populatia? Sa poata ingenunchea poporul?

Daca nu aveti niciun interes din cele enumerate mai sus, lasati oamenii sa aleaga ce sa gandeasca si ce sa creada. Nu-i incarcerati in armata ortodoxa!

Urmariti un videoclip socant!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin