20/09/2021

ROMANIA UIMITOARE- Civilizaţia s-a născut acolo unde trăieşte astăzi poporul român!

romania-aur

1. Cel mai vechi schelet, la ora actuală, de umanoid a fost găsit în Râmnicu Vâlcea, poreclit “pescarul de la lacul Getic”, fiind datat la 1 milion de ani.
2. Civilizaţia străveche, mai veche cu 1000 de ani decât cea sumeriană, este localizată în estul ţării, la Cucuteni
3. Tăbliţele de la Tărtăria, sunt cu 1000 de ani mai vechi decât cele Sumeriene.

4. Tăbliţele din Munţii Neamţului, tot mai vechi decât tăbliţele sumeriene cu 1000 de ani.

5. Descoperirea din Masivul Bucegi, din anul 2003 – 11 August 2003: americanii şi românii pătrund sub masivul Bucegi şi descoperă o sală a proiecţiilor cu holograme care au arătat istoria adevărată a Terrei, au descoperit amfora cu aur monoatomic, care duce la longevitate, adică o persoană poate trăi mii de ani în acelaşi corp fizic, dacă ar consuma aşa ceva în anumite perioade stabilite.
6. Descoperirea din Masivul Şureanu din 1990 – când au descoperit un munte ticsit cu filoane de aur pur, de un metru lungime, lucru inexistent pe planetă, căci aurul se găseşte numai în formă de minereu combinat cu alte nemetale, nu şi în formă pură desăvârşită; se pare că dacii cunoaşteau taina spirituală a aurului, care este de fapt o lumină condensată.
7. Cel mai vechi cuptor, de pe această planetă, de topit metale s-a găsit la Câmpeni; a fost atestat la aproximativ 6000 de ani î.Ch.

8. Sarmizegetusa – alt loc special conform celor de la BBC: s-ar afla nişte artefacte fabuloase sub acest loc (arhiva atlanţilor).
9. Artefactul de sub Masivul Ceahlău. Conform lui Radu Cinamar, sub Ceahlău se află un artefact sinonimic cu cel din Bucegi.

10. Pădurea Baciu, din Cluj Napoca, considerată “cea mai paranormală”
Două citate a unor personalităţi străine din lumea cercetării istorice despre neamul românesc!

„Civilizaţia s-a născut acolo unde trăieşte astăzi poporul român!.. răspândindu-se apoi atât spre răsărit cât şi spre apus! (…) Acum 13-15 mii de ani” – WILLIAM SCHILLER (arheolog american)

„Carpaţii sunt într-o regiune a lumii unde este situat centrul european al celei mai vechi culturi cunoscute la ora actuală”- DANIEL RUZO

Încet, încet, cercetătorii istorici mondiali recunosc, mulţi chiar făţis, că primele fiinţe umane au fost în Transilvania, sau mai exact în Ardeal, cum susţine un document din Biblioteca de la Viena, despre trecutul fabulos al acestui teritoriu din spatiul Carpato-Danubiano- Pontic!

Să mai reamintim câteva lucruri uimitoare despre România: Zonă de pe planetă”, conform celor de la Discovery, unii considerând-o o zona atemporală, adică un fel de spărtură în continumuul spaţiu-timp din acea zonă!
Cam acestea reprezintă topul celor 10 lucruri fantastice despre România, unele reale fizic, altele nedemonstrate oficial!
Dar cine ar avea interes să le demonstreze?

sursa: poporul român

Distribuie acest articol Oficial Media
Share