ROMÂNII SUNT PRINTRE CEI MAI BUNI DIN LUME LA ROBOTICĂ

Reprezentantii echipelor de robotica FTC România se vor Întoarce de la FIRST World Championship – Houston 2022 – cu rezultate de excepție, care ridică stacheta la cel mai înalt nivel pentru educatia STEM (știința tehnologie inginerie matematică ) & robotică în România.
Campioni Mondiali robotica FTC – echipa Capitan Delta Force Delta Force– Liceul de informatică din Arad (performanța atinsă în urma meciurilor de calificare în divizia Franklin, unde au ocupat loc întîi.
” Am creat istorie! Este greu de descris ce simțim în acest moment! Suntem extrem de bucuroși că am reușit să facem ceea ce mulți credeau imposibil, chiar și noi, am câștigat Campionatul Mondial de Robotică din Houston!!! Suntem prima echipă internațională care a câștigat campionatul. Suntem mândrii că am putut aduce victorie Aradului, României și comunității FTC din România! Dorim să le mulțumim colegilor noștri de alianță Up a Creek și Java the Hutts cât și echipelor românești și tuturor persoanelor care ne-au susținut și ne-au încurajat pe toate rețelele de socializare De asemenea, mulțumim mentorilor, parinților, profesorilor,doamnei director Maria Pașcalău, sponsorilor noștri, în special sponsorului nostru principal Aptiv și asociației Natie Prin Educatie care a adus concursul în România!” au transmis campionii.
”Performanța unei echipe românești de robotică FTC, din programul adus în România de Natie Prin Educatie este o veste magică și specială de Paști.
Delta Force aduce în România un premiu binemeritat. Alianța dintre România  și SUA iată că are roade în multe domenii. Felicitări copiilor, mentorilor și parinților care au fost alături de ei” a ținut să transmită secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.
Dean’s List Winner Award – Brianna Stan https://www.facebook.com/brianna.stan.92 – Colegiul Național Traian Lalescu din Hunedoara RobotX Hunedoara.
Criteriile de selecție pentru FIRST DEAN’s LIST includ, dar nu se limitează la: Leadership și angajament demonstrate față de valorile FIRST;  Eficacitatea în creșterea gradului de conștientizare a FIRST în școala și comunitatea lor;  Interesul și pasiunea pentru un angajament pe termen lung față de FIRST; Contribuțiile individuale in derularea activitatii echipei lor; Expertiza și pasiunea tehnică; Spirit antreprenorial și creativitate; – Capacitatea de a motiva și de a conduce colegii de echipă. Premiul i-a fost acordat ieri, la Houston, de însuși Dean Kamen, inițiatorul competițiilor FIRST. Dean’s List recunoaște spiritul de lider și dedicarea unui elev care participă în programul FIRST. Brianna este întruchiparea acestor valori și suntem foarte mândri de ea!
JUDGE Choice Award „Blast of Energy” – Info1 Robotics InfO1 Robotics – Colegiul National Ion Luca Caragiale din Ploiești.
Locul 8 (din 80 echipe) în Divizia Jemison – Tea Borgs Tea-Borgs – Colegiul National Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share