Rute turistice, mulți vizitatori și suprize pentru toți la TÂRGUL DE TURISM 2022

La Târgul de Turism care se încheie astăzi, s-au prezentat  cele mai noi și interesante oferte turistice din țară și străinătate, fiind un eveniment la care se alătură agenții de turism și touroperatori, unități de cazare și de agrement, precum și prestatori de diverse servicii în turism sau autorități de turism locale, naționale și internaționale.

Deschiderea Târgului de Turism al României 2022, s-a făcut  prezența Ministrului Antreprenoriatului și Turismului, Daniel Cadariu, a directorului Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban și a președintelui interimar al Senatului, Alina Gorghiu.

Cu ocazia desfășurării ediției de toamnă,  a avut loc și panelul de discuție – Sistemul de recunoaștere a rutelor cultural turistice dezvoltate de MAT și obiectivele turistice din România incluse în Rutele Culturale ale Consiliului Europei. Conștienți de potențialul turistic cultural românesc și luând în considerare necesitatea dezvoltării acestui sector, valorizarea și promovarea rutelor cultural-istorice naționale,  reprezintă unul dintre obiectivele urmărite de MAT.

Punerea în valoare a obiectivelor culturale, de artă, a moştenirii istorice, dezvoltarea turismului şi stimularea dezvoltării economice şi sociale locale, dar și dezvoltarea relațiilor de colaborare între agenții economici din cadrul rutelor cultural turistice sunt doar câteva dintre rezultatele pe care MAT dorește să le obțină.  „Meșterii populari și meșteșugurile tradiționale fac România nemuritoare”, a fost concluzia discuției. În încheiere, au fost acordate diplome consiliilor județene care fac parte din cadrul rutei turistice lansate, respectiv Botoșani, Neamț, Maramureș și Suceava. Alte peste 86 de companii participă la Târgul de Turism al României cu mega oferte pentru vacanțele din perioada sărbătorilor de iarnă. Nu lipsesc reducerile considerabile pentru destinațiile exotice recomandate de Revelion, dar nici promoțiile pentru cazare în stațiuni montane celebre, pentru zilele de Crăciun.

Cei care adoră magia sărbătorilor de iarnă și decorurile de poveste pot beneficia de oferte atractive la vacanțe de tipul city-break la Târgurile de Crăciun din cele mai populare orașe europene: Paris, Praga, Viena, Budapesta, Amsterdam, Berlin.

cei mai mici dintre participanții la târg, au fost implicați în evenimentul prilejuit de organizarea unui   concurs de desen și eseuri, cu tema „Vacanța mea perfectă în România”!  Efortul  lor creativ a fost premiat. Toți participanții au primit diplome și cadouri surpriză, din partea ministrerului Turismului și Antreprenoriatului.

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share