03/03/2021

S-a dus şi tradiţia Chindiei. Bravo CS Păuleşti!

poza deschidere

Hai Păuleştiul! Hai… Păuleştiul! Haide, măi Păuleştiule, măi! Sunt cuvintele pe care le aud în cap de ore bune şi coşmarul o să mă urmărească mult şi bine. Era oarecum previzibil pentru mine că o să luăm bătaie în Cupă în faţa unei echipe bune, care atunci când o vezi jucând te şi miri că e în Liga a patra. S-a dus aşadar şi tradiţia acestei echipe, care a făcut până acum o figură frumoasă în Cupa României,unde a ajuns în ultimele două ediţii să joace cu echipe deLiga 1. O concepţie tactică prost gândită, cu mulţi titulari menajaţi (Gârlea, Voinea, Pătru, Ispas), cu un Cherchez folosit cât joacă un boxer, Târgoviştea a sucombat în Prahova pe un stadion cochet şi în faţa unei galerii admirabile a roş-albaştrilor, una de nota 200. Ultraşi inimoşi şi cu adevărat senzaţionali, care merită toată consideraţia. Cu un singur jucător care a jucat bine, Cosmin Anton, Chindia nu a arătat că ar avea vreo speranţă de mai bine. Ce mi s-a părut interesant e că golul victoriei prahovene (primul a fost o bijuterie a lui Nae) a venit atunci când nici gazdele nu prea se mai aşteptau. Pripu a fost pe fază şi a declanşat fiesta în tribune. Ce mi s-a părut interesant este că cei de la Chindia au crezut că au echipă, de şi-au permis să bage rezervele. Liviu Mihai ăla e mai slab ca Bucă la cum a jucat, iar Ene a evoluat în ritmul lui … moş Ene pe la gene. Martac o să încălzească banca de rezerve, că tot Pătru va ara terenul pe dreapta. Se vede clar lipsa lui Răzvan Dobre, o pierdere incomensurabilă. Chindia a avut şi ea câteva ocazii, dar e bine că nu a fost şi mai rău, că nu s-a pierdut la o diferenţă mare, că aşa ar fi trebuit după aspectul jocului. Pe final, gazdele nu mai puteau… trăgeau bieţii amatori de ei ca să termine meciul cu fruntea sus. Au muncit şi s-a văzut. Dani Popa, o umbră a golgheterului din sezonul trecut, cu o execuţie chiar de cascadorii râsului în careu. Cherchez trebuia băgat la pauză, schimbările au fost total neinspirate. În fine, e trist că acum se şi vede lipsa de achiziţii. Mijlocaşul Păuleştiului, Vladimir Butufei, ne-a declarat în exclusivitate după meci : ” A fost un duel interesant azi, probabil a câştigat determinarea în defavoarea valorii, dar dacă în prima repriza era 2-0 , nu se supăra nimeni. Îmi pare rău că ne-au luat în derâdere, dar asta am urmărit, altfel nu am fi avut şanse. Dacă ar fi să jucăm în Cupă cu o echipă din Liga 1, sincer, aş vrea să picăm cu FCSB, să îi urc pe garduri, dar am şi dorinţa să văd la ce valoare e echipa mea de suflet, Petrolul Ploieşti”. În secţiunea audio de mai jos puteţi urmări declaraţiile lui Nicu Croitoru (antrenor Chindia Târgovişte) şi Florin Pripu, căpitanul celor de la CS Păuleşti. (Răzvan Necşulescu)

CS Păuleşti – Chindia Târgovişte 2-1 (0-0)

Au marcat: Nae (49), Pripu (87) respectiv C. Anton (54)

CS Păuleşti: Rădulescu – Ţugui, Neagu, Pripu, Pătraşcu (83 Cocoş) – L. Dumitru, Bărăgan, Butufei (90+3 Arnăutu), Nae (64 Pantelimonescu) – M. Mihai, Ciobanu. Antrenor: Iulius Mărgărit.

Chindia Târgovişte: Mieilă – Martac, Vătavu, B. Matei, B. Dinu – Parghel, Anton, Vasile, Grigore (68 Stoica) – L. Mihai (73 Cherchez), Ene (54 Popa). Antrenor: Nicu Croitoru.

Au arbitrat foarte bine: Marius Naidin (Piteşti) – Mihai Ionescu şi Nicuşor Marin (ambii Săcuieni).

INTERVIU NICU CROITORU

INTERVIU FLORIN PRIPU

GALERIE FOTO – Cătălin Spătaru

1

3

5

6

7

8

9

12

14

15

16

Distribuie acest articol Oficial Media
Share