22/04/2021

S-a renunţat la Dragan Nesic. Sârbul nu mai continuă la CSM Târgovişte

Clubul Sportiv Municipal Târgovişte a încheiat socotelile cu Dragan Nesic. Conducerea clubului nu a mai dorit să continue colaborarea cu antrenorul sârb şi în sezonul următor şi va căuta un alt tehnician pentru banca tehnică a echipei de volei.

Despărţirea nu reprezintă o surpriză, după ce echipa de volei nu a reuşit să devină din nou vicecampioana României. Mai mult, CSM Târgovişte a pierdut locul 2 în Divizia A1, chiar în ultima etapă, după ce a fost învinsă surprinzător de CSM Lugoj, o echipă mult mai slab cotată. Rezultatul din ultima rundă a produs mâhnire şi atras multe reproşuri, astfel că se vrea o reorganizare totală.

Vor fi salarii mai mici

Pe lângă antrenorul sârb se va renunţa şi la câteva juctătoare, iar salariile vor fi mai mici decât cele de până acum. La începutul anului, conducerea clubului a luat decizia de a micşora cu câteva procente salariul jucătoarelor şi al staff-ului. “Nu trebuie să uimească pe nimeni. N-am putut conta pe trei jucătoare. E o sincopă, se întâmplă în viața oricărei echipe. Nu știu dacă cele de la Lugoj au fost motivate dinspre București și nici nu mă interesează”, declara Nesic despre meciul cu Lugoj într-un interviu acordat site-ului dbsport.ro.

Nesic a luat un trofeu

Chiar dacă a ratat unul din primele două locuri, dar și Cupa României, Dragan Nesic a obținut totuși un trofeu cu CSM Târgoviște în acest sezon. Este vorba de Supercupa României, care a fost câștigată la finalul anului după o victorie cu Volei Alba Blaj, cea mai puternică echipă de volei feminin din România, campioana ultimelor ediţii de campionat.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share