Sală de lucru pentru presa locală oferită de Camera de Comerț Dâmbovița

Presa locală din Dâmbovița a primit astăzi un ”cadou” din partea conducerii Camerei de Comerț Dâmbovița, mai exact o sală de lucru, disponibilă în intervalul 8:00-17.00.

O promisiune îndeplinită de președintele Valentin Calcan, după o cerere venită din partea presei încă de acum doi ani. Pentru că mass-media din prezent își desfășoară cu precădere activitatea de expunere a materialelor în mediul online, cei mai mulți dintre noi lucrează de acasă, sau de pe teren, acolo unde există cel puțin o conexiune la internet și un telefon sau un laptop. Dar asta nu înseamnă că o sală de lucru, la doi pași de centrul orașului, nu este binevenita atunci când programul este foarte încărcat și nu reușești să mai ajungi la biroul de acasă.

Vezi ALBUM FOTO

Iată că nevoia unui spațiu de lucru pentru pauzele dintre conferințe, cand se pot transmite materialele adunate din teren, sau poate chiar spațiul necesar unui viitor Club de presă, a fost materializată astăzi de echipa Camerei de Comerț, un gest măreț, care vine si arată că scopul acestei instituții este acela de a-i sprijini pe antreprenorii locali.

Se cuvine să mulțumim pentru implicarea directă a liderilor Camerei de Comerț pentru faptul că ne-au oferit un ”adăpost” în casa lor.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share