25/10/2020

Saturn in Sagetator, 13 august- ”Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista “

saturin in mers direct

“Daca portile va sunt inchise in inalt, puteti bate mult si bine la toate portile terestre, nimeni nu va va deschide pentru a va da ceva. Pentru ca in realitate, nu oamenii sunt cei care dau. Daca bancile ceresti sunt închise, nimeni nu va va asculta; de acolo de sus vor fi impiedicati si prietenii vostri sa va vina in ajutor. Atunci cand va spun ca sunteti foarte bogati, nu ma credeti, si totusi pot sa va dovedesc ca sunteti miliardari fara sa stiti. Voi spune: “Te plangi ca esti sarac ? Ei bine, “da-mi mainile tale pentru zece milioane. Refuzati sa mi le dati pentru acest pret. “Atunci, da-mi ochii tai pentru o suta de milioane”. Refuzati si acum, iar daca va cer limba sau nasul pentru sume fantastice, refuzati in continuare. Atunci se cheama ca sunteti miliardari ! Cel care poseda niste proprietati,castele, un cont in banca, nu este considerat sarac sub pretext ca se plimba fara bani lichizi asupra sa. Credeti ca sunteti saraci pentru ca nu aveti nici monede de aur, nici actiuni in banca ? In realitate, acesti bani nu va sunt de nici un folos real in raport cu bogatiile pe care vi le-a dat deja natura.” Omraam Mickael Aivanhov

Ultima planeta pe care o putem vedea cu ochiul liber este Saturn. In astrologie, domeniul lui Saturn include timpul, granitele, legile limitarii, forma, structura, autoritatea.

Pe 13 august 2016, Saturn revine la miscarea directa in semnul Sagetator de pe gradul 9:47,  urmeaza o saptamana in care “ Saturn stationeaza “  aducand de cele mai multe ori puncte de cotitura in proiectele pe termen lung, in planurile initiate in ultimile cinci luni. Poate fi o saptamana destul de grea, pot sa apara situatii intr-un fel limita care cer o deblocare, apar frustrari majore legate de necesitatea luarii unor decizii. Stresul, limitarile adunate de-a lungul celor cinci luni de retrogradare a lui Saturn pot sa dispara in urmatoarea perioada, de fapt intreaga energie acumulata sub forma de stres poate fi folosita in urmatoarea perioada in deblocarea unor experiente de viata, in schimbarea directiei de viata. Adesea, luam viata ca o joaca dar in timp descoperim cu surprindere ca exista ceva sau cineva care ne pune bete-n roate, reactionam in toate felurile posibile si incepem sa cautam o cale de a scapa de responsabilitati, de lucrurile cu care Saturn ne preseaza. Dar din perspectiva lui Saturn, noi trebuie sa devenim constienti de scopul prezentei noastre aici pe pamant si de ceea ce putem face prin darurile noastre naturale.
Timp de cinci luni, Saturn retrograd in Sagetator ne-a dat posibilitate sa mergem “ inapoi “ si sa reorganizam, renegociem orice activitate, angajament care produce in viata noastra frustrare. Cum Saturn este domnul natural al casei X, perioada de retrogradare a amplificat jocurile puterii, abuzurile puterii, probleme profesionale, in cariera, cu sefii, cu autoritatile.

In harta astrala a acestui eveniment important, Saturn in mers direct pe gradul 9:47 energizeaza casa II, o casa ce se ocupa de bani, valori, talente native. Proverbul “ Dumnezeu iti da dar nu-ti baga in traista “ este in acord deplin cu Saturn in casa II, aratand clar ca formula magica de a obtine beneficii include valorificarea unui talent cu multa munca, efort sustinut, rabdare, smerenie. Este o perioada in care Saturn ne provoaca sa ne gandim mai mult la noi, la realizarile personale, vom fi premiati pentru eforturile reale sau la polul opus vor aparea piedicile, blocajele, pierderi financiare. Cu Saturn in Sagetator in casa II  trebuie sa invatam ca restrictiile,  pierderile, castigurile financiare si spirituale sunt direct proportionale cu efortul depus, cu increderea in ceea ce putem face cel mai bine.
Saturn in fuziune cu Marte in Sagetator restrictioneaza actiunea, apar de fapt dificultati, austeritate, efort solitar. Obstacolele induse de acest aspect trebuiesc gestionate cu rabdare, analiza atenta, agresivitate constructiva si bine tinuta in frau. Altfel, Marte (actiunea) de mana cu Saturn(limita, autoritate)  nu pot conduce decat la un esec maret.
Saturn obliga intr-un fel sau altul sa corectam definitia banului si a ceea ce putem face prin noi insine, primim exact ceea ce meritam, nimic mai mult sau mai putin. Aceasta este legea lui Saturn si daca este o lege divina chiar nu o putem abroga noi pamantenii.  Daca sunteti nemultumiti de locul de munca, Saturn va poate ajuta sa va gasiti ceva in acord cu scopul vostru, cu talentele naturale ale voastre. Saturn de mana cu Marte in Sagetator  in casa II pot amplifica si lipsa banilor, a resurselor materiale, pot aparea intarzieri sau fel de fel de blocaje in cumpararea sau vanzarea unor bunuri imobiliare, masini, in special, toate bunurile care vin din strainatate cer o atentie marita.

Saturn formeaza si un aspect de careu provocator cu Venus in Fecioara ceea ce amplifica si mai mult dezacordurile in relatii, apar deceptii si rupturi amoroase. Poate fi foarte greu sa se ajunga la compromisuri, la un acord, in orice fel de relatie.

Adriana Tudosa

http://adriana-astro.com/saturn-in-mers-direct-in-sagetator-13-august-2016-ora-1250-ora-romaniei-dumnezeu-iti-da-dar-nu-ti-baga-si-n-traista/

Distribuie acest articol Oficial Media
Share