Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Scandalagii de la meciul dintre Colacu şi Slobozia Moară au primit control judiciar pentru 60 de zile

Doi dintre scandalagii de la meciul de fotbal dintre Steagu Roşu Colacu şi Unirea Slobozia Moară, din Liga a 5-a dâmboviţeană, unde un jucător şi antrenorul secund al echipei oaspete au fost bătuţi cu bestialitate au primit control judiciar pentru 60 de zile din partea instanţei.

Aceştia au fost acuzaţi de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drep de obiecte periculoase. “În sarcina lor s-a reținut că în ziua de 01 octombrie, după terminarea unui meci de fotbal organizat în localitatea Colacu, ar fi lovit două persoane, de 22 și 39 de ani, provocând și distrugeri unui autoturism. Victimele nu au suferit vătămări de natură a le pune viața în pericol. De asemenea, unul dintre bănuiți avea asupra sa un obiect ascuțit-tăietor”, a transmis IPJ Dâmboviţa printr-un comunicat de presă.

Reamintim că unul dintre cei doi agresori avea asupra sa o sabie, cu care ar fi ameninţat un dintre victime. Este pentru prima oară când în urma unui scandal petrecut pe un teren de fotbal din Dâmboviţa agresorii primesc control judiciar pentru 60 de zile. Scandalurile sunt frecvente în fotbalul dâmboviţean, de multe ori ajungându-se la bătă zdravene finalizate cu victime spitalizate, însă de cele mai multe ori au primit doar avertismente sau amenzi.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share