Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Scheletele gigant descoperite in Romania – un secret ascuns al C.I.A.

Schelete umane gigant descoperite in Romania

Chiar daca pare de domeniul S.F.-ului, aceste ramasite umane, ramase inca un mister in documentele vremii, au fost descoperite pe teritoriul Romaniei in urma cu mai bine de 50 de ani.

Cu siguranta ati auzit de acei uriasi pe care legendele ii identificau drept ciclopi sau capcauni, si care atunci cand paseau faceau pamantul sa se cutremure sub greutatea lor. Se pare ca aceste „fapturi” nu mai sunt de domeniul basmelor, mai ales ca descoperiri recente atesta faptul ca ramasite umane gigant au fost scoase la iveala in mai multe regiuni ale globului. Originea si vechimea acestora nu au fost inca stabilite, iar acest lucru arunca o noua umbra de mister asupra existentei lor, fapt ce a dus la catalogarea lor ca „top secret” in analele C.I.A.

Sapaturile arheologice din anii 1940 de la Argedava, Romania, din perimetrul sit-ului arheologic care a cuprins ruinele citadelei conducatorului dac Burebista au scos la iveala ceea ce specialistii in arheologie, paleontologie si antropologie nu isi pot inca explica.

La sapaturi au participat si localnici. Printre acestia s-a numarat Ionita Florea, care in urma sapaturilor a gasit un craniu de aproximativ trei ori mai mare decat craniul uman. In urma acestei descoperiri, majoritatea celor implicati in sapaturi, in mare parte localnici, au fost trimisi acasa, iar ramasitele gasite au fost asamblate si incarcate in masini speciale.

La Argedava si pe cuprinsul intregului sit arheologic au fost descoperite peste 80 de schelete gigant, cat si obiecte din ceramica de foarte mari dimensiuni. Anii mai recenti au scos la iveala alte descoperiri de aceeasi natura, de aceasta data in judetul Buzau, la Scaieni, unde localnicii care plantau meri intr-o livada au scos la iveala cranii ce pareau a fi umane, dar de proportii mult mai mari. Scheletele asamblate erau de proportii impresionante, iar uneltele, podoabele si alte obiecte folosite pentru a pregati mancarea erau de asemenea foarte mari. Si aceste ramasite au fost preluate si transportate in cel mai mare secret. Satenii nu vor sa comenteze aceste evenimente, iar locul in care au ajuns aceste artefacte este tinut sub tacere.

wrth1
Schelet complet descoperit pe teritoriul Romaniei

Nenumarate legende, acum parte a folclorului local spun ca acesti giganti au trait prin aceste locuri in urma cu foarte multi ani, in zonele impadurite si la poalele muntilor care inconjoara regiunea unde scheletele acestora au fost excavate. Se mai spune ca doua asezaminte subterane, de dimensiuni impresionante, din Muntii Bucegi, ar ascunde comorile si secretele acestor civilizatii. S-a descoperit, de-asemenea, ca zona aeriana ce corespunde coordonatelor spatiale ale regiunii Scaieni nu poate fi survolata. Acest lucru a antrenat suspiciunile celor care cred ca guvernul american prin C.I.A. ar fi implicat in aceste operatiuni de aflare a adevarului despre civilizatia gigantilor.

In 2009, in urma unui reportaj televizat care se concentra asupra recentelor descoperiri arhelorgice de la Scainei a fost brusc intrerupt in urma unui telefon anonim care anunta ca asemenea emisiuni nu sunt permise, iar continuarea acestor „sapaturi jurnalistice” ar putea avea urmari dramatice.

Se pare ca aceste descoperiri nu sunt un episod izolat. In intreaga lume au fost scose la iveala ramasite asa-zis umane, inca neidentificate si a caror poveste nu pare a avea inca vreo explicatie credibila.

Mai multe detalii http://locklip.com/the-giants-found-in-romania-and-the-cia-cover-up/

Oana Stiff

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin