Școala Mihai Viteazul din Târgoviște a fost reabilitată prin fonduri europene

Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” își redeschide porțile după amplul proces de extindere, reabilitare, modernizare și dotare, a transmis astăzi, Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.
”Astfel, chiar de luni, elevii se vor putea bucura de una dintre cele mai moderne unități de învățamânt din România!
 Proiectul implementat aici, cu o valoare totală de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA) si finanțat din fonduri europene, a echivalat cu transformarea din temelii a școlii amintite, care este reabilitată în întregime, construindu-se nu mai puțin de 6 corpuri de clădire și realizându-se creșterea numărului de săli de curs de la 22 la 36.
În plus, s-a construit o sală de festivități, o bibliotecă, s-a extins sala de sport, s-a realizat un teren de sport exterior, s-au construit grupuri sanitare și vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică.
 Totodată, școala se bucură de foarte multe dotări specifice, în sensul că fiecare clasă va beneficia, în afara mobilierului, de videoproiector, ecran de proiecție, imprimantă multifuncțională sau calculator (all in one PC).
Tot urmare a investiției amintite, au fost dotate complet laboratoarele, s-a instalat un sistem de monitorizare video, dar și un sistem de sonorizare”, a mai precizat edilul.
Imagini de la deschiderea unității de învățământ.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share