Scoica auto – De ce nu trebuie să lipsească din mașinile părinților cu bebeluși?

Esențiale chiar din primele zile cu bebelușul, scoicile auto sunt o piesă de bază în transportul cu mașina al celor mici.

Create pentru a le oferi siguranță și confort, ele reprezintă locul ideal în care bebelușul stă în timpul călătoriilor cu mașina.

Scoica auto

Cum se montează corect scoica auto în mașină

Scoica auto se montează doar cu spatele la sensul de mers. Această poziție îi oferă celui mic o protecție ridicată și reprezintă cea mai sigură metodă de transportare a nou-născutului în mașină.

 

Scoicile se fixează cu ajutorul centurilor de siguranță sau a sistemului ISOFIX, dacă sunt dotate cu el.

 

De asemenea, este recomandat ca părinții să verifice compatibilitatea între scoica auto și mașina lor. Astfel de informații sunt disponibile pe site-urile producătorilor de scoici și scaune auto.

 

Părinții au obligația să verifice dacă scoica este omologată și respectă cerințele de siguranță de bază. Dacă produsul are eticheta portocalie ECE R44/04, acesta respectă normele de siguranță conform standardelor europene.

 

Odată ce bebe a venit pe lume, scoica devine un element crucial în viața de zi cu zi a familiei. Iată de ce nu trebuie să lipsească din mașinile părinților.

 

Scoica este folosită la ieșirea cu bebelușul din maternitate 

Aducerea nou-născutului în siguranță acasă este prioritatea 0 a proaspeților părinți.

 

Scoica auto este necesară la ieșirea nou-născutului din maternitate. Acesta este locul în care cel mic stă în siguranță în timpul plimbărilor în mașina.

 

Asigură susținerea necesară celui mic

Scoicile auto sunt realizate pentru a le oferi susținerea necesară. Formă ușor curbată îl menține pe cel mic într-o poziție sigură și plăcută.

 

Este important de reținut că bebelușii nu trebuie să petreacă mult timp în scoică. Nou-născuții nu trebuie să stea mai mult de 20 de minute pe zi în scoică (timpul se calculează din momentul în care cel mic este așezat în scoică).

 

În primele luni de viață, este recomandat că bebelușul să stea cât mai mult timp întins pe orizontală. Capul și gâtul celui mic sunt în dezvoltare, iar bebele nu își poate menține singur capul într-o poziție corectă.

 

Pe măsură ce bebele crește și învață să își susțină singur greutatea, timpul petrecut în scoica și scaunul auto crește.

 

Îi oferă bebelușului un loc sigur și confortabil pentru somn

Scoica auto reprezintă un loc ideal pentru somnul bebelușului.

 

Materialele rezistente și confortabile îl ajută pe cel mic să se bucure de un somn odihnitor, exact ca în pătuțul de acasă.

 

În plus, scoicile auto sunt foarte utile în călătoriile cu avionul, fiind ideale pentru excursiile și vacanțele în familie.

 

VisulParintilor.ro pune la dispoziție părinților o gamă largă de scoici auto. Magazinul online oferă copiilor jucării și accesorii ce le stimulează creativitatea, mișcarea, buna dezvoltare fizică și emoțională. Articolele îi ajută pe cei mici să creeze amintiri frumoase în copilărie, iar adulților le ușurează și înfrumusețează drumul ca părinte.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share