SCOPUL FLĂCĂRILOR GEMENE

„Durerea ta”, spune Kahlil Gibran, „este ruperea cochiliei care îți înconjoară înțelegerea”.

Două flăcări nu se încarnează în mod obișnuit, ci doar cu excepția unui scop mai înalt. În acest moment, multe flăcări gemene evoluate se află pe pământ pentru a ajuta la creșterea conștiinței și a trezirii umanității. De obicei, atunci când o flacără se încarnează cealaltă nu este în formă fizică, preferând să își susțină energetic geamănul.

Flăcările gemene sunt lideri – într-un sens spiritual, nu într-un sens al statutului/eului. Puterea lor de a conduce este în slujba omenirii și a planetei Pământ și îi ajută pe oameni să se întoarcă la adevăratul lor suflet și la sine, îi ajută să se iubească pe ei înșiși și toată umanitatea, pentru că toți fac parte dintr-un tot, din unicul univers.

Pentru a înțelege ce înseamnă cu adevărat și de ce ni se cere să ne transformăm și să ne schimbăm atât de mult, trebuie să ne uităm mai atent la adevăratul scop al flăcărilor gemene:

Sufletul tău cunoaște geografia destinului tău. Numai sufletul tău are harta viitorului tău, de aceea poți să ai încredere în această parte indirectă, oblică a ta.

Dacă o faci, te va duce unde trebuie să mergi, dar mai important, te va învăța cum să menții un ritm blând în propria călătorie.

Trezirea spirituală:

Scopul flacării gemene este o trezire spirituală. Este o stare modificată a percepției și a credinței minții subconștiente. Este ca și cum ai înțelege dincolo de cunoaștere. Realitatea se schimbă pentru persoana care experimentează o trezire. În cele din urmă, te va inspira să pui întrebări și apoi te va face să renunți la credințele și percepțiile greșite pe care le ai despre vechile relații tradiționale, care sunt în primul rând bazate pe frică și sunt egoiste.

Pe scurt, o trezire spirituală îți permite să fii deschis și să îl inviți pe Atotputernicul fără formă, universul și dragostea Atotputernicului, să intre în inima ta. Trezirea la adevărata spiritualitate te duce într-o călătorie interioară care duce la opusul separării, adică la reuniune.

Acesta este momentul în care Atotputernicul îți trezește sufletul într-o nouă conștiință, o nouă percepție asupra lumii din jurul tău. Este scânteia care aprinde spiritul vechi îngropat în tine.

O trezire apare atunci când confuzia și înspăimântarea se auto-depășesc pentru o conștiință superioară, o conștiință plină de iubire și pace. În acel moment, sufletul începe să își dorească unicitate cu super-sufletul său atotputernic.

Flăcările gemene servesc unui scop divin. Ele vin în viața ta doar atunci când crezi că nu vei simți niciodată iubirea profundă și perfectă pe care sufletul tău o dorește. Ele schimbă tot ceea ce știai despre realitate și îți extind conștiința.

Vei descoperi și vei afla că, pentru a avea un parteneriat durabil, împlinit și semnificativ între gemeni, energia pozitivă a iubirii divine necondiționate va trebui să înlocuiască influența negativă a eului și a sinelui.

SCOPUL FLĂCĂRILOR GEMENE

Două flăcări s-au întrupat în acest moment crucial pe pământ pentru a ajuta acțiunea planetei să crească. Acestea merg pe lângă ceilalți lucrători din slujba luminii și sfinți pentru a ajuta la ridicarea frecvenței vibraționale a planetei și a omenirii.

Gemenii poartă cu ei o frecvență vibrațională foarte ridicată, care se intensifică după prima întâlnire în forma fizică, când energiile care au fost separate de atâta timp se reconectează. Este o explozie de iubire divină necondiționată, pură. De aceea, se simte atât de incredibil de fabulos, plăcut și cald, dincolo de cuvinte. Această energie vibrațională înaltă este necesară pe planetă pentru a mări porțiunea de lumină în raport cu întunericul, pentru a crește planeta cu dragoste și îngrijire. Gemenii se roagă pentru omenire și unitate. Gemenii îi văd pe toți cu sufletul lor, nu cu corpuri fizice.

În acest moment, gemenii au ajuns la un echilibru egal între întuneric (rău) și lumină (bun). Cu cât frecvența crește mai mult în univers, cu atât mai repede se ajunge la punctul cel mai înalt, atunci când lumina preia partea cea mai mare și absoarbe și schimbă întunericul. Sfinții (inclusiv gemenii) sunt aici pentru a ajuta la această transmutare și schimbare prin transformarea energiilor cu frecvență vibrațională scăzută în energii de frecvență vibrațională ridicată pentru a elibera întregul univers de iluziile tridimensionale și durerile sale și, invers, pentru a manifesta aceste vibrații înalte asupra universului. Ele sunt oglinda ta directă, opusul polar, potrivirea vibrațional-energetică exactă.

Două flăcări apar pe planetă în același timp și sunt planificate să se întâlnească pentru a se cataliza reciproc într-o trezire spirituală accelerată, astfel încât ambele să-și găsească și să-și urmărească scopurile vieții.

Ele sunt forțate să se confrunte cu temerile lor cele mai adânci cu scopul de a le elibera pentru totdeauna și de a-și vedea sinele lor înalt, de a învăța să trăiască dintr-un spațiu de iubire divină, necondiționată.

Manjit Sargam Chawla- soultravelrules.com

Traducere: Lorena Iordache

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share