Energia purificatoare a inimii… pansează răniți, stinge războaie, aprinde Lumina!

Bună dimineața… nouă!

Bună dimineața gândurilor noastre!

Și Spor lor!

Deși poate părea -în unele cazuri- unora că în general nu contribui cu nimic viu la cotidian, la viața de zi cu zi, la realitatea înconjurătoare, că nu faci nimic concret să schimbi lucruri damnabile care proliferează în jurul nostru fără contenire, cu siguranță aspectul acesta poate fi privit și din alte unghiuri de vedere astfel încât să reiasă realitatea completă, complexă, rotundă.

Spunem de multe ori „suntem mici, nu avem nici o putere de a schimba ceva!”. Vin și vă spun ceva ce știți deja: suntem înarmați cu o forță pe care, dacă o cultivăm profund înlăuntrul nostru, o activăm și capătă mai mare eficiență decât… pumnalul (de pildă). Aceasta e GÂNDUL. Lasă(-ți) Gândul să fie emis de inimă!

  • Atunci când clevetim nesfârșit, când dăm amploare lăuntric unor probleme minore, e evident că înlăuntrul nostru nu se dă nici o luptă constructiv-pozitivă, ba dimpotrivă: ne nimicim inconștient, astfel încât această unealtă, Gândul, se întoarce spre noi ucigașă. Dacă însă învățăm (lent, pe parcursul a cât timp e nevoie) să tăcem, să ascultăm, să (ne) studiem, aceia dintre noi care pleacă în cursă înarmați astfel sunt cei puternici, invincibili.

Gândul penetrează, sparge, ucide sau dimpotrivă vindecă, protejează, înalță. Atunci când entitatea care suntem fiecare se transformă în templu al gândurilor sub formă de meditație, atunci când ne raportăm la sfere înalte de rezonanță, având minime cunoștințe ocult-ezoterice și/sau de parapsihologie nu mai e nevoie să ai acțiuni vizibile celorlalți; Gândul acționează în locul tău. El înfăptuiește, împlinește. De multe ori e necesar doar să taci, să (te) asculți, să (îți) permiți să crești în raport cu tine însuți, pe aceeași interferență astral-individ pe care se petrec toate aceste acțiuni.

Nu e nevoie atunci să iei în mâini spada, nici să colinzi în lume spre a o vindeca de sine însăși. E de ajuns GÂNDUL care se manifestă în limitele tăcerii, meditației profund trăite. Cum ajungi să schimbi la celălalt pol de lume răzvrătiri, intoleranțe, acte nesocotite?! Iată cum: aruncând (cu) Gândul tău cum arunci (cu) o piatră în baltă. Cercurile concentrice, undele pe care le dezvoltă piatra sunt asemenea undelor pe care le lansăm în Univers odată cu Gândul. Puterea celor realmente puternici stă în puterea lor de a se adânci în meditație, iar din acel adânc să creeze Înaltul, desăvârșirea știute concret de noi sub numele de Iubire, Pace, Adevăr, Valoare… Cer.

Adică puritate.

Iată cum ajuți în jurul tău simplu, nefăcând altceva decât Iubind cu putere totul, decât lăsând energia purificatoare a inimii să creeze unde care să …panseze răniți, să stingă războaie, să aprindă Lumină în bezna cotidiană. Dacă suntem orbi, surzi, cu toate astea fără să ne dăm seama, fără să avem un aport concret, putem fi atât de Iubiți încât să reușim (mulțumită Gândurilor de Iubire a mulți dintre noi îndreptate asupră-ne) să Vedem în jurul nostru și să Auzim. Puterea Gândurilor a mulți dintre noi vindecă de tot ce e hâd Omenirea, Umanitatea. Pur și Simplu.

Stă în puterea noastră să contrabalansăm înspre TOT CE E BUN infernul din care nefericit ne zbatem să ieșim.

A fi puternic nu înseamnă pumnul și palma. Nici a mânui bani gârlă sau tot felul de atrocități.

A fi puternic e a IUBI. Și a dărui această Iubire Înalt.

Pentru ca Ea să desăvârșească…

 

Din sufletul plin de voi,

Dana Staicu.

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share