Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Scurt ghid pentru alegerea cadourilor de Crăciun

Mai este puțin timp până la Crăciun și probabil și tu te întrebi cum să alegi un cadou mai bine decât ar face-o și Moș Crăciun, pentru fiecare persoană dragă din viața ta.

alegerea cadourilor de Crăciun

Să fie ceva util, amuzant, ceva ultrasofisticat ori ceva simbolic. În oricare dintre aceste categorii s-ar încadra, important este că darul pe care îl vei oferi să fie o surpriză plăcuta pentru cel care îl va primi. Pentru a lua un cadou pe care și-l dorește cel ce îl vă găsi sub brad, poate cea mai simplă metodă este să îl întrebi direct „ce vrea să îi aducă Moșul”. Însă atunci nu ar mai fi o surpriză la fel de mare.

Un cadou de Crăciun poate fi inspirat chiar și atunci când nu știi exact ce să alegi. Există mai multe categorii de cadouri pe care le poți face celor dragi și pentru a avea certitudinea că este un dar apreciat, ține cont de câteva sfaturi utile în alegerea lui.

Oferă cadoul care rezolvă o problemă

Experți, psihologi și specialiști cu experiență în ceea ce înseamnă oferirea de cadouri spun că, cu cât darul respectiv poate să rezolve o problemă celui care îl primește, cu atât va fi mai apreciat. Caută așadar să afli ce-l preocupă cel mai mult pe cel care urmează să primească un cadou, și în măsura posibilităților de care dispui,  oferă-i acel ceva care să îi rezolve problema. Dacă este o persoană mereu în criza de timp oferă-i o agendă, daca este genul de persoană care se plictisește ușor poate niște jocuri interactive ar fi bune, iar pentru un pasionat de bucătărie poți alege orice accesoriu din această zonă, pe care fie nu îl are, fie nu este mulțumit de ce are.

Oferă cadoul dorit

Studiile arata că,  cel mai bun cadou pe care îl poți lua este cel care ți se cere. Chiar dacă surpriza nu ar mai fi totală,  îl poți întreba pe cel care urmează să primească un dar din partea ta, ce anume își dorește. Sigur, poți avea surpriza că este mult prea costisitor sau imposibil de procurat. Dacă ajungi însă în situația aceasta, va fi nevoie să treci la planul B, cu condiția să existe un plan B.

Oferă un cadou util

Pentru fiecare dintre noi utilitatea are alte semnificații. În această categorie de cadouri intră de obicei acele lucruri care fac parte din viața noastră de zi cu zi și care pot ține de pasiuni, stil de viață sau mici mofturi pe care ni le facem din când în când. Fie că alegi o cutie de bomboane, ori un parfum, lichide cu nicotină pentru fumătorii de țigară electronică, uleiuri esențiale ori poate un set cu produse pentru baie ceva mai speciale,  poți avea certitudinea că nu vei da greș. Cel care va primi cadoul acesta, se va bucura de ceea ce a primit, fiind un lucru pe care îl folosește în mod constant și care face parte din rutina sa.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin