15/05/2021

Se deschide cel mai nou Centru de Medicină Regenerativă – ALPHA MEDICA

Sâmbătă, 16 noiembrie 2019, ora 12.00, sunteti invitați la evenimentul de inaugurare al clinicii medicale ALPHA MEDICA STEM CLINIC, cel mai nou Centru de Medicină Regenerativă.
ALPHA MEDICA este specializată în terapii celulare regenerative, terapie cu laseri de joasă frecvență, oxigenoterapie hiperbară și intravenoasă, estetică și rejuvenare facială. Sub egida clinicii ALPHA se regăsește și clinica de stomatologie și cosmetică dentară, ALPHA DENTAL STUDIO.

Iar în perioada 18 – 21 noiembrie, sunteți invitați la Zilele porților deschise la Centrul de Medicină Regenerativă Alpha Medica pentru a descoperi beneficiile terapiilor regenerative integrate care pun accentul pe cauza și nu pe efectul numeroaselor afecțiuni!

Centrul de Medicină Regenerativă Alpha Medica îl aduce în premieră, în România, pe dr. Bansal Himanshu, CEO Revitalife Science #INDIA, partener Alpha Medica #ROMANIA, Consultant și Specialist Terapii Celulare Regenerative, Chirurgie Spinală și Medicină Regenerativă.

Abordări terapeutice disponibile în cadrul evenimentului:

✅ 𝐓𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐂𝐞𝐥𝐮𝐥𝐚𝐫𝐞 𝐑𝐞𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞
✅ 𝐀𝐟𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐢 𝐨𝐬𝐭𝐞𝐨-𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐮𝐥𝐚𝐫𝐞
✅ 𝐁𝐨𝐥𝐢 𝐧𝐞𝐮𝐫𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜𝐞
✅ 𝐈𝐧𝐟𝐞𝐫𝐭𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞
✅ 𝐀𝐮𝐭𝐢𝐬𝐦

Alpha Medica, cel mai ambițios proiect medical cu capital 100% românesc

Ne dezvoltăm permanent capacitatea de a integra tehnicile medicale de ultimă generație în tratamentele Alpha Medica, iar de astăzi ne propunem să devenim un etalon în ceea ce privește îngrijirea medicală regenerativă ultra modernă.
Parteneriatele cu clinici de renume din numeroase țări europene, precum Germania sau Austria, dar și din India și strânsa legătura cu oameni de știință care activează în domeniul medicinei celulare fac din Alpha Medica un centru medical important în zona est-europeană, care promite abordări terapeutice în patologii care, până astăzi, erau inaccesibile: boli cardiovasculare, afecțiuni neurologice, pulmonare, diabet, infertilitate.
Suntem o echipă tânără și performantă, mereu la curent cu ultimele tehnologii, cu un nucleu bine conturat, ce pornește de la motto-ul ,,Inovăm pentru sănătate”. Inovăm pentru tine și pentru starea ta de bine și aducem mai aproape de România tratamentele viitorului, care se ocupă de cauza și nu doar de efectul diferitelor afecțiuni.
Te invităm să descoperi tratamentele viitorului, de acum mai aproape de tine!
Contactează-ne acum pentru a planifica o evaluare personalizată: 0754.633.422 (0754 MED ICA)
contact@alphamedica.ro
—————————————————————————–
Centrul de Medicină Regenerativă Alpha Medica, partenerul tău de ÎNCREDERE în lupta cu afecțiunile gravewww.alphamedica.ro
DN 72A, Voinești, Dâmbovița
Distribuie acest articol Oficial Media
Share