05/08/2021

Se poartă fundul gol. Tangao și blugii XPOZ

Se numesc blugi XPOZ şi au decupată întreaga zonă a feselor. Se poartă fundul gol încă din 2015. În acest an a revenit în forță.

Se poartă fundul gol

 

Rolul primordial al hainelor este unul functional – ele ne apara de vant, ploaie, ninsoare, temperaturi scazute sau soare. In functie de aceste coordonate, in special in mediul local, bisezonier – primavara / vara, respectiv toamna / iarna – hainele au functie aproape vitala.

Functionalitatea lor se extinde pana la coordonatele comoditate si croi, in sensul in care hainele sau accesoriile purtate ar trebui sa confere o senzatie de confort sporit odata imbracate – pantofii sa fie pe masura pentru a nu crea bataturi, materialele sa fie unele din fibra naturala pentru a proteja, iar nu a dauna dermei, iar relativ la croi, acestea sa fie cat mai aproape de corp, urmand liniile acestuia, prin incadrare in masurile corecte, iar nu purtarea unor haine cu doua, trei numere mai mari, respectiv unele foarte stramte, aflăm de pe domnideromania.ro.  

Toate acestea nu mai au însă nicio utilitate în mintea unora, astfel încât s-a ajuns la a se purta câte un petic textil doar ca argument. 😀 Ultima modă în materie de blugi! Se numesc blugi XPOZ şi au decupată întreaga zonă a feselor.

Americanii nu mai ştiu ce să mai inventeze în materie de modă. După blugii rupţi, cei cu talie joasă care se lasă pe fund şi lasă chiloţii la vedere, noile modele sunt cele mai îndrăzneţe cu putinţă.  Blugii cu fundul gol costă numai 9,9 dolari (circa 39 de lei). Tinerele nu mai concep să poarte pantaloni obişnuiţi, cum purtau bunicile. Şi ce model putea să fie mai interesant decât cu poponeţul la vedere.

Bănuiesc că multe fashioniste s-au plâns însă că le era frig la genunchi, pentru că în colecțiile din 2018 acea zonă e complet acoperită. Cum trebuia însă tăiat de undeva materialul de prisos (să nu ajungă să poarte blugi întregi, ca săracele), s-a decis să se sacrifice zona fesieră.

Așa s-a obținut versiunea de mai jos, în care singurul lucru care stă între tine și a rămâne în chiloți în public sunt două lanțuri prinse într-o fâșie mică de material, scrie inoza.ro.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share