Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Semnificatia lui 11.11: Intrarea intr-o noua Dimensiune si Flacarile gemene

twin flame

Ti s-a intamplat si tie sa vezi numere reptitive? Cu siguranta te-ai intrebat de ce se intampla acest lucru. Cand eram copii, aceste stranii sincronicitati erau stimulent pentru joaca: ’11:11, pune-ti o dorinta!’, dar poate ca undeva, acolo exista un adevar profund al acestui joc. Data de 11.11.2015 este considerata a fi o zi importanta.

Intrarea intr-o noua Dimensiune

11_11 este una dintre cele mai intalnite sincronicitati si din punct de vedere spiritual, 11 ar fi de fapt un semnal pe care Universul ni-l da atunci cand ne aliniem la ordinea lui, 11:11 este considerat „codul trezirii”.

Iata de ce, data de 11.11. 2015 este speciala: „Astrul noptii simbolizeaza subconstientul, nevazutul, interiorul, tot ceea ce ne misca fara ca noi sa stim. Iar data de 11 noiembrie este speciala deoarece forta si amprenta Lunii Noi care se formeaza in aceasta zi se suprapun peste portalul numerologic pe care il trecem in fiecare an. Semnificatia acestui moment este intarita si de sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavril (8 noiembrie), entitati superioare, care ne sprijina in procesul de inaltare la statutul de OM”, aflam din descrierea evenimentului –11.11.2015 – intrarea in noua dimensiune, organizat de Mind Evolution Society.

Site-ul de cultura mindfulness Elephant Journal arata in acelasi timp ca numarul 11 semnifica rabdarea, spiritualitatea, sensibilitatea, intuitia, compasiunea si idealismul. Oamenii care sunt atrasi de numarul 11 si de aceasta sincronicitate opereaza la un alt nivel energetic decat majoritatea celorlalti si cand doi oameni cu aceasta vibratie se intalnesc, energia care se formeaza intre ei este foarte puternica.

Este foarte interesant ca multi oameni din intreaga lume au inceput sa vada si sa se conecteze la aceasta sincronicitate, de aceea exista si teoria ca Omenirea ar intra intr-o noua Dimensiune a Constiintei Colective.

11_11 este felul Universului de a ne a atrage atentia asupra sufletului nostru si intuitiei. El serveste drept alarma care ne arata oportunitati care nu trebuie ratate in aceasta viata. Faptul ca vedem mai des aceasta secventa numernica, inseamna ca Universul incearca sa ne deschida ochii cu privire la sincronicitatile din jurul nostru. Cel mai adesea observam aceasta sincronicitate sub forma orei: 11:11, dar maine este de asemenea a 11-a zi a celei de-a 11-a luni a anului si cum spuneam, trebuie sa ne pregatim pentru un eveniment astral mai deosebit.

Ti s-a intamplat sa te gandesti la cineva si chiar in acel timp acea persoana sa apara? Sau sa intalnesti oameni care sa aiba acelasi nume cu persoana la care te-ai gandit? Sau „sa dai nas in nas” cu cineva care a trecut prin gandurile tale constiente sau inconstiente? Acestea nu sunt conincidente, sunt sincronicitati.

Universul incearca sa ne arate calea, prin mici semne, dar trebuie sa fim deschisi ca sa le vedem.
De asemenea, Elephant Journal mai spune ca sincronicitatea 11_11 poate inseamna de asemenea dezvoltarea personala si trezirea interioara (dezvoltarea capacitatii de a te privi pe tine si viata ta din exterior, si in acelasi timp uneori, trezirea unei viziuni despre o macro-conexiune), accelerand expansiunea sufletului.

11:11: Intalnirea dintre Flacarile Gemene

11:11 este in acelasi timp un semn al intalnirii dintre Flacarile Gemene, aflam via Elephan Journal. Flacarile Gemene sunt un simbol ezoteric si semnifica dragostea eterna si ideala intre doi iubiti. Intalnirea dintre flacarile gemene este considerata a fi o noua dimensiune in ceea ce priveste relatiile de iubire, pentru ca aceste relatii propulseaza cresterea individuala ajutand la evolutia umana. Tot mai mult, relatiile vor insemna o contributie la cresterea spirituala a omenirii. Persoana care reprezinta flacara noastra geamana nu va reprezenta doar cineva care ni se potriveste, ci o persoana care ne provoaca sa devenim fiinte mai bune.

Care sunt ETAPELE RELAȚIEI DE TIP SUFLETE GEMENE?

Mai multe puteti citi Aici 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">