25/10/2020

Senatorul Adrian Țuțuianu nu a făcut pactul cu diavolul

În Parlament poți număra pe degete demnitarii care nu sunt obedienți. La fel și în partide, la nivel național și local. Câțiva aleși din PSD nu au putut să se mintă că totul e roz când vedeau că am ajuns rușinea lumii și râsul Europei, iar dintre ei, cel mai vehement a fost președintele PSD Dâmbovița.  Senatorul Adrian Țuțuianu nu a făcut pactul cu diavolul, cu vampirul României.

Disciplina și reprezentarea onorabilă a țării au dus la excluderea lui Țuțuianu

Poate că a avut senatorul de Dâmbovița și interese personale, cum ar fi un minister sau o înaltă demnitate publică. Se zvonea la un moment dat că ar putea fi chiar premier. Mergând pe rațiunea rezultatelor obținute cu organizația sa era clar că merita asta, deci n-ar fi fost nimic deplasat în a năzui la un fotoliu în guvern și a se pune de-a curmezișul liderului teleormănean.

”Adrian (Țuțuianu) era omul potrivit la locul potrivit”

Însă ca orice soldat disciplinat a respectat fiecare decizie, chiar și atunci când i-a fost luat portofoliul apărării și șefia comisiei SRI. Tocmai pentru această disciplină Țuțuianu devenea un pericol față de gașca interlopă a lui Dragnea. Și pentru modul devotat și profesionist cu care își servea țara. Nu folosesc cuvinte mari, dar cine îl cunoaște știe că nu și-ar trăda poporul care l-a dus acolo în fruntea lui.

Țuțuianu poate să se înfurie dar nu trădează, poate fi coleric dar nu abandonează lupta, poate avea exces de zel însă va duce până la capăt un proiect. Țuțuianu cel slobod la gură poate fi cel mai nesuferit om, dar întotdeauna își va servi orașul, comunitatea, patria. Senatorul de Dâmbovița nu a făcut rabat de le aceste convingeri -și-a luat munca în serios- și atunci a devenit persona non-grata pentru gașca de hoți.

Partidele primesc milioane de euro din buget -deci de la cetățeni-, dar presa nu!!!

Ultima găselință a lui Liviu Dragnea este de a distruge tot ceea ce înseamnă mass- media, prin diverse mijloace. Vezi site-urile de provincie, acolo unde pentru fiecare proprietar de site se găsește câte un post, ori la o companie, ori la o direcție, ori la un consiliu, astfel încât, să-l dezactiveze.

Adrian Țuțuianu: ”Plec cu fruntea sus și cu sentimentul muncii îndeplinite!”

Dar trecând peste toate astea, nu există o lege prin care presa să fie plătită din bugetul de stat. Se plătește orice, se dau pensii speciale, se dau bani pentru tot felul de proiecte, dar presa nu poate trăi din fonduri de stat, din păcate. Marile firme, marile corporații, marii afaceriști, sunt intrați cu toții în politică. deci oricine te-ar finanța ca trust media, îți va impune o direcție agreată de grupul de interese.

Și implicit, fie că ai contract cu o societate sau cu un partid politic, presa nu este și nu va fi liberă. Cu mici excepții, acolo unde oamenii se pot autoîntreține, acolo unde veniturile lor pot acoperi în mare parte cheltuielile cu redactorii și cu facturile care vin pe un site online, aceștia își permit să vorbească liber.

Cu ce mare ușurință poți fi sclav!

Personal, nu m-am oprit din a face public ori de câte ori am avut ocazia, faptul că nu a existat o rușine mai mare pentru România, decât acest guvern, această gașcă a lui Dragnea, acest Dragnea. Și la nivel de județ Dâmbovița mă încearcă o ușoară compasiune față de anumiți membri PSD pe care i-am cunoscut și care au îngenuncheat. Pentru că există o mare diferență între un regulament interior, între un statut al unui partid, și un act de sclavie.

Poate părea paradoxal faptul că încerc să fiu un fel de avocat al lui Adrian Țuțuianu, însă acolo de unde am fost eu primeai pumni și din stânga și din dreapta, erai la pământ și jucat în picioare. Ce mare forță trebuie să ai ca să nu zici ”stop, sunt al vostru!”, ce mare forță trebuie să ai ca să rabzi toate astea! Ce știință și iscusință îți trebuie ca să te folosești de un capăt de ață, să te folosești de un pai… și să poți intr-un final să-ți învingi adversarii!

Interlopi, analfabeți și slugi

A merge cu papionul la gât, înconjurat de 30 de interlopi, 50 de analfabeți și 200 de slugi, nu-ți conferă absolut niciun merit. Pe când după ce te-ai ridicat de jos și te târăști zile întregi ca să ajungi la malul de care ai nevoie, abia după ce ai fost zdrobit pentru ca mai apoi să poți sta în picioare, – aceasta este adevărata forță. Adevărata putere este a oamenilor care singuri pot răzbate, a oamenilor care indiferent de greutățile și de piedicile pe care le întâmpină, nu dau înapoi, nu se ploconesc, nu ling.

Dragnea, dă-te prins! Se strânge lațul după ce și-a mazilit oamenii buni din PSD

Într-un fragment din cartea mea fac referire la starea de singur. Starea de singur este compatibilă cu oamenii bravi, ea nu are nicio legătură cu băiețașii, cu acești autointitulați ”bărbați” pe care dacă îi duci în creierii munților și i-ai lăsat acolo fac atac de panică, sau și mai rău, se p..șă pe ei.

Cu ce mare ușurință poți fi sclav! Cât de la îndemână este să te supui unora și cât de greu este să răzbești de unul singur, să-ți urmezi propria conștiință, propriul ideal. Într-o Românie care a rămas în mrejele fostului comunism, într-o Românie în care totul se leagă de genul ”lasă măh, că îl am pe ăla”, ”lasă că mă ajută X”, ”lasă că poate fac cu Y”, ”las-o mă, că merge așa”, într-o Românie în care nimei nu are curaj să-și deschidă o cale, să pornească pe propriul drum, Țuțuianu și-a asumat calea lui.

Senatorul Adrian Țuțuianu

Și-a asumat să plece cu aproape nimeni în județul Dâmbovița, și-a asumat să se târască deși pe mulți i-a ridicat în picioare, și-a asumat să fie terfelit deși pe mulți i-a îmbrăcat frumos, și-a asumat să piardă locuri și funcții deși a dat funcții multora dintre cei care acum îl denigrează.

Adrian Țuțuianu: ”Eram foarte vizibil, apreciat”

Nu voi vrea să-i ridic statuie lui Adrian Țuțuianu, pentru că eu am fost unul dintre oamenii picați în dizgrația sa. Îmi amintesc un incident în care îmi spunea că mă credea om echilibrat și că am scris mizerii. Nu știu la ce se referea, nici nu mă interesează. Eu scriam ce gândeam, ce vedeam, pentru că am fost și rămân un om liber. Și nimeni, niciodată nu-mi poate lua asta cu niciun preț. Nu sunt fanatic, nu mă duc după găști, obișnuiesc să stau izolat, să-mi văd de treaba mea, am prieteni puțini, dar buni. Sunt prieten pentru prietenii mei și îi car în cârcă până la capăt dacă este nevoie.

Faptul că s-a pornit o adevărată campanie împotriva fostului președinte PSD Dâmbovița, dovedește că majoritatea oamenilor care au fost în preajma sa sunt de o calitate mai mult decât îndoielnică, sunt niște ființe extrem de mărunte. Și atunci el beneficiază de toată aprecierea mea iar felul în care luptă îmi aduce aminte de locurile din care vin. De momentele prin care am trecut la rândul meu. Îmi aduce aminte de camarazii mei și știu că omul brav, este doar acela care singur poate răzbi. Acela care este atacat din toate părțile de hiene și cu toate astea nu cedează, nu abandonează.

Dragnea și gașca lui de penali și analfabeți nu pot merge prin mulțime fără jandarmi și interlopi, nu pot merge printre oameni fără să fie huiduiți. Senatorul Țuțuianu merge de unul singur, fără teama de furia norodului.

Adrian Țuțuianu nu trădează – el este un pericol pentru hoți fiindcă nu intră în cârdășii golănești. Asta este toată ”vina” lui! Adrian Țuțuianu își servește țara.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share