Serena Williams, numărul 1 în clasamentul WTA, are parte de un sezon ciudat. La doar două luni după episodul de la Wimbledon, când a abandonat în proba de dublu din cauze încă neclare, Serena revine cu o declaraţie enigmatică.
Williams, 32 de ani, s-a calificat în sferturrile de finală ale US Open după ce a trecut de Kaia Kanepi din Estonia, scor 6-3, 6-3. La turneul american, Serena este singura jucătoare din Top 10 rămasă în competiţie.
New York Times a caracterizat prestaţia Serenei ca fiind „lipsită de constanţă, puţin neglijentă şi cam nepăsătoare”. Chiar şi Patrick Mouratoglou, antrenorul sportivei, a sugerat că Serena trebuie să mai crească în joc pentru a-şi trece în palmares titlul de la US Open din acest an. „Dacă vrea să câştige aici, trebuie să joace mai bine”, a spus Mouratoglou pentru US Today Sports.
Este posibil ca pentru Serena să ia în calcul retragerea din tenis la finalul acestui sezon. „Acum sunt mai relaxată. Nu mai simt că trebuie să câştig mereu. Am avut o carieră minunată”, a declarat Serena Williams după meciul de luni pentru US Today Sports. Apoi a continuat: „Bineînţeles că nu vreau ca acesta să fie finalul”, declaraţie care poate fi însă interpretată ca făcând referire la eliminarea în sferturile US Open.
Cei mai mulţi analişti sunt însă de acord că Serena este în continuare cea mai bună jucătoare din lume şi este capabilă să câştige turnee majore. Totuşi, numărul 1 mondial nu mai reuşeşte să-şi domine adversarele aşa acum s-a întâmplat în anii precedenţi, cea mai bună dovadă fiind faptul că a fost eliminată prematur de la toate turneele de Grand Slam disputate până acum: turul 4 la Australian Open, turul 2 la Roland Garros, turul 3 la Wimbledon.
Dacă se va impune la US Open, Serena Williams îşi va trece în palmares al 18-lea turneu de Grand Slam din carieră. Dacă va reuşi, Serena le va egala pe Chris Evert şi Martina Navratilova, anunta prosport.ro .
”Oamenii ar vrea ca binele să li se întâmple, să li se ofere de-a gata, fără ca ei sa facă ceva pentru el. Ori așa ceva nu se poate! Nimic nu se face fără noi, fără participarea noastră. Starea de bine apare abia după ce am experimentat starea de rău. Abia după ce am văzut ce nu ne place, ce ne doare, ce ne face să suferim, abia atunci înțelegem că nu mai vrem și începem să ne căutam binele. Insă binele îl găsim doar în legatura noastră cu creatorul, cu Dumnezeu.” http://oficialmedia.com/de-ce-au-oamenii-nevoie-de-repere/
URMARITI OFICIAL MEDIA PE CANALELE NOASTRE
AUTORII OFICIAL MEDIA
De ce ne sperie o VIATA NOUA? - Oana Grigore
Ședința pentru adoptarea modificărilor fiscale începe cu 2 ore mai târziu decât a fost programată
Ce mai poti citi
Cum tratam pe cai naturiste hipotiroidismul?
Sarmizegetusa Regia, capitala Daciei din Munţii Orăştiei
2, 4 miliarde de euro pentru programul EUROPA CREATIVĂ