Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Service Iphone Cluj

Cele mai comune probleme la iPhone si cum le rezolvi? Apelezi la un Service Iphone Cluj

Problema hardware-ului iPhone poate apărea după ce acesta a fost scăpat, udat sau a suferit alte daune fizice. În toate aceste situații un service iPhone Cluj te poate ajuta. Problemele obișnuite, precum ecranul spart, bateria care trebuie schimbată, faptul că telefonul nu se încarcă sunt probleme care pot fi rezolvate chiar și acasă.

În loc să mergeți direct la service, puteți încerca oricând soluțiile de reparare a hardware-ului iPhone, astfel încât să economisiți o parte din bani.

Problemele cu ecranul iPhone-ului și anume că acesta este spart, dezactivat sau nu mai porneste reprezintă unele dintre cele mai frecvente probleme care apar la utilizatori. Utilizatorii merg de obicei la service iPhone Cluj pentru a-l înlocui direct cu un nou ecran. De fapt, puteți schimba ecranul telefonului chiar voi.

Cumpărați un ecran nou și instrumente precum cuțite și șurubelnițe pentru repararea ochelarilor sau chiar a telefoanelor de pe internet. Demontați dispozitivul. Folosiți șurubelnița pentru a slăbi șuruburile de lângă portul de încărcare. Apoi lipiți ventuza de plastic pe ecran și folosiți cuțitul pentru a deschide ecranul. Scoateți șuruburile suportului de conectare a bateriei și șuruburile suportului cablului ansamblului panoului frontal pentru a separa ansamblul panoului frontal de carcasa din spate. Când îndepărtați ecranul frontal, puneți noul ecran pe iPhone și apoi înșurubați fiecare piesă în locurile lor originale.

O altă problemă pentru care multe persoane ajung la un service iPhone Cluj este că butonul acestuia nu mai funcționează atât de bine. Înainte de a începe efectiv să reparați butonul, curățați butonul cu un tampon de vată și picături pentru ochi.

Dacă butonul de pornire al iPhone-ului nu funcționează după o actualizare, atunci e posibil să aveți o problemă legată de software. Țineți apăsat butonul de pornire pentru a opri iPhone-ul, apoi porniți iPhone-ul după câteva secunde.

Când o repornire nu reușește să remedieze această problemă, încercați să puneți iPhone-ul în modul de recuperare și apoi ieșiți pentru a remedia unele erori de software.

Lanterna defectuoasă a camerei din spate a iPhone-ului este o altă problemă hardware comună pentru mulți utilizatori. Această problemă poate apărea atunci când iPhone-ul a cazut sau a intrat apă in el. Puteți încerca să reparați rapid lanterna urmând pașii următori.

Separați ansamblul panoului frontal și carcasa din spate. Scoateți toate șuruburile și suportul camerei. Scoateți camera din spate de pe iPhone și apoi puneți una nouă. Pune totul înapoi în locurile inițiale și ar trebui ca lucrurile să funcționeze acum.

Bateria iPhone se consumă rapid sau nu se încarcă la 100%? Atunci când există o problemă la bateria iPhone-ului, înlocuiți-o cu una nouă achizitionata de la Apple Store.

O altă problemă comună este atunci când butonul de blocare nu funcționează, deoarece nu puteți bloca sau opri iPhone-ul intr-un mod rapid și convenabil. Încercați să schimbați butonul de pornire în acest caz.

Deconectați ansamblul conectorului de andocare. Scoateți tamponul de spumă care acoperă butonul de pornire și un singur șurub care ține scutul butonului de alimentare în poziție. Scoateți șuruburile din stânga lanternei și suportul blițului. Folosiți lama de ras pentru a apăsa mecanismul butonului de pornire din interiorul cadrului. Acum puteți înlocui vechiul buton de pornire cu unul nou. Mai multe detalii pe: https://iphoneservicecluj.ro/

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share