Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Sfidati o tara intreaga! Un NOU PROIECT DE GRATIERE!

Nicolae-Paun-Narcis-Pop-4Sunteti incredibili pana unde puteti merge cu sfidarea voastra care nu are margini?! 

Cei din PSD, au o noua voce, din Partida romilor, deputatul minoritatilor nationale, Nicolae Paun.

Oameni buni cu ei ati votat?

Cu cei care sfideaza o tara intreaga, sfideaza o decizie abia luata, de a abroga legea aministiei? MOR OAMENI IN CASA DE FOAME, PRIN SPITALE, AU NEVOIE DE MEDICAMENTE, E NEVOIE DE EDUCATIE, DE PROBLEME CARE ARD EFECTIV SI EI VOR  SA-I ELIBEREZE PE CEI CARE STAU “”INGHESUITI”” LA PUSCARIE??

Sunteti uluitor de tupeisti si va bateti joc de noi in fiecare clipa! Nu va dati seama insa ca mergeti impotriva voastra si poporul s-a trezit din 16 noiembrie! Prostia de care dati dovada, nesimtirea si minciuna, aroganta totala cu care sfidati un neam intreg se vor intoarce ca un bumerang impotriva voastra! Cine se joaca prea mult cu focul ajunge sa se arda!

Tocmai am aflat ca Parlamentul nu renunță la proiectul de grațiere și amnistie, chiar dacă legea a fost respinsă de curand. Deputatul Nicolae Păun a anunțat că pregătește un nou proiect de grațiere colectivă, pentru pedepse intre 1-5 ani. Proiectul ar urma să fie depus  fie la finalul acestei sesiuni legislative, fie în sesiunea care debutează în februarie.

Intrebat care este motivul pentru care vrea să depună un nou proiecte pentru grațiere, Nicolae Păun a spus, în direct la Realitatea TV:
Așa bine, pentru că in momentul in care s-a conceput, proiectul de lege a plecat de la niste adevaruri: sistemul de pentitenciar este aglomerat, eu cred ca daca am trecut de alegeri avem un nou proiect care vizeaza gratiere colectiva pentru pedepse de la 1 la 5 ani, nu pentru amnistie. Ar putea sa vina colegii cu o serie de amedamente, ar putea sa vin si cei de la M  JUSTIEI. Daca alti colegi vor sa ma sprijine, primesc cu bucurie acest sprijin. Dar eu as merge pe cont propriu. Eu fac parte dintr-o minoritate, la ei ma gandesc, nu la alte cazuri din Palament. Sunt in spatele gratiilor 30 000 de persoane care sunt in inchisoare. Nu putem caza mai mult de 25 000 de persoane in penitenciare”, a spus Păun.”Nu am discutat cu Victor Ponta, daca vor, sa il respinga si de data asta. Pai de ce sa discut cu Victor Ponta?”, a mai spus Păun.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share