Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Simona Halep atacată de PSD. Se relevă tot mai limpede care este, de fapt, ”statul paralel”

Să fi ajuns PSD, astăzi, un partid cu un grav handicap intelectual? ”Posibilitatea ca Simona să fi fost cea huiduită pe Arena Națională poate exista doar în mintea unor ”oameni bolnavi”, a declarat consultantul politic Cozmin Gușă. He-he, IQ 20-20, începe să fie o realitate macabră a minților pesediste.

Simona Halep atacată de PSD - Oficialmedia
Fotocredit: Informația de Alba. Pamfletul Zilei. http://www.informatiadealba.ro/home/pamflet-home/pamfletul-zileisimona-halep-huiduita/
Idiocrația și hoția unor grupuri aservite lui Dragnea sunt ridicate la rang de normalitate. În aceste condiții, după multe episoade care pun în pericol libertatea, integritatea și onoarea cetățenilor, nu știm dacă PSD este apt psihic și/sau moral, să guverneze România.

Se relevă tot mai limpede care este, de fapt, ”statul paralel”

Cât de idiot să fii pentru a o ataca pe Simona Halep prin minciuni pe care le cred doar cei cu handicap intelectual?
Mizeria în care s-a afundat PSD nu se va mai spăla niciodată. Chiar nici la aceia despre care mai credeam că au coloană vertebrală. Cu siguranță când și dacă vor crește copii sănătoși și educați, aceștia se vor sau îi vor ascunde.
Membrii PSD cu un pic de carte intră în pământ de rușine. Din păcate nu reacționează, deși ar trebui să conștientizeze că au nevoie să se comporte rațional, că au nevoie și de o altă categorie socială care să le ofere votul. Nu doar de asistați social și oameni sărmani din mediul rural pe care să-i îndese în autocare.
O alternativă la guvernare devine iminentă, căci direcția în care se îndreaptă acum România este o dictatură crudă și bolnavă. Oameni puși pe banii noștri să conducă țara au toată puterea instituțională, dar se pare că au pornit instaurarea unui regim de tip nord-coreean. După această acțiune murdară împotriva Simonei Halep, se relevă tot mai limpede adevărata față a PSD și, cine este, de fapt, ”statul paralel”.

Simona Halep atacată de PSD

”Posibilitatea ca Simona să fi fost cea huiduită pe Arena Națională poate exista doar în mintea unor ”oameni bolnavi”, precizează Cozmin Gușă: ”Avem brandul numărul 1 al României în persoana Simonei Halep, despre care site-urile serioase din lume vorbesc la superlativ, și s-au trezit niște organizații PSD să spună ceva ce e în linie cu ce a emis Bogdan Chirieac. Nu credeam că e în stare deloc să scoată această sintagmă, că de fapt Simona ar fi fost huiduită. Asta a fost doar în mintea unor oameni bolnavi, de la Dragnea în jos”.

”Problema este a celorlalți PSDiști pe care i-am crede onorabili, care nu fac niciun pas în spate nici măcar la acest atac la Halep. Cei care sunt cu adevărat vinovați sunt cei care asistă pasiv. Nu mai poți fi onorabil, să stai la mese cu oameni care au o anumită competență, rămânând cu acest carnet de PSDragnea. Cum să îndrăznești să manipulezi public, să-ți asumi că Halep a fost huiduită de către români, în condițiile în care toate înregistrările și televiziunile, chiar și cele obediente, au arătat ce s-a întâmplat?!”, precizează Cozmin Gușă pentru realitatea.net.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share