Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Simona Halep s-a calificat ieri în turul al treilea la Indian Wells

simona halep1
Simona Halep a strâns pumnul după victoria în fața Vaniei King // FOTO AFP

Simona Halep s-a calificat ieri în turul al treilea la Indian Wells și a întrerupt o serie negativă ce ținea de la Australian Open.

Melbourne, Dubai, Doha. Trei turnee, trei înfrângeri consecutive încă de la primul meci. Românca a întrerupt ieri această serie negativă la Indian Wells, impunându-se în fața Vaniei King, 202 WTA, cu 6-1, 6-1.

Într-un meci în care a avut fluență, s-a mișcat bine și a oferit lovituri spectaculoase care au încălzit puțin seara răcoroasă din deșert.

După 55 de minute, Simona Halep a zâmbit larg. “Sunt foarte fericită că am reușit să închei atât de repede meciul. Am jucat un tenis bun. Am nevoie de meciuri și de victorii pentru a crede din nou că pot să câștig un trofeu”, a spus a cincea jucătoare a lumii.

Și a mai spus ceva important: “Am intrat cu încredere, mi-am simțit picioarele și jocul bine”. Pentru ea, faptul că a putut alerga după fiecare minge e important, de acolo spune ea că vine încrederea pe care toți jucătorii o caută și din care se dezvoltă tot felul de întâmplări fericite.

“Mă bucur că am putut să mă antrenez la capacitate maximă în ultimele patru săptămâni și acum să joc la cel mai înalt nivel”, a completat Halep.

Simona Halep a obținut a patra victorie a sezonului și, pentru a echilibra bilanțul din 2016, mai are nevoie de o victorie pentru a compensa cele cinci insuccese înregistrate deja.

Duminică ea o va întâlni pe Ekaterina Makarova, ajunsă acum pe 32 în ierarhia mondială. Un test mult mai dur.

Citeste mai multe pe gsp.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share