Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Intalnirea si Ascensiunea Sufletelor Gemene

Intalnirea si Ascensiunea Sufletelor Gemene

In primul rand este nevoie sa mai explicam o data ce inseamna  aceasta conexiune a doua Suflete Gemene- aceasta legatura reprezinta de fapt o legatura energetica mai presus de orice- Sufletele Gemene au aceeasi componenta energetica, frecventa lor vibrationala este exact la fel.

La origine cele doua suflete fac parte din aceeasi sfera de energie pura. Dupa ce sfera a fost impartita in doua, cele doua suflete au fost despartite poate mii de ani, si au preluat din energia altora cu care au interactionat in fiecare viata. In aceste vremuri pe care le traim, din ce in ce mai multe suflete gemene s-au reintalnit in acest ACUM avand o misiune foarte clara si anume sa se reuneasca pentru a fi exemple de iubire neconditionata, a trai o viata sanatoasa si plina de abundenta, ajutand in acelasi timp planeta prin cresterea vibratiei si crearea unui Nou Pamant bazat pe valori si virtuti.

Insa pentru a ajunge la Uniune este nevoie ca fiecare suflet sa evolueze, sa poata lasa in urma tot balastul strans in mii de vieti, si sa ajunga amandoua in aceeasi energie pura care au fost la inceput. Astfel pot fi multe etape pana ajung sa se reuneasca, trecand prin multe stadii care sa le aduca dezvoltarea si evolutia, inclusiv si separat. Atunci cand se intalnesc pentru prima prima oara conexiunea se creeaza intre ele, se recunosc si cele doua persoane au senzatia ca se cunosc de mii de ani, se simt Vii, plini de viata. Pot trece apoi prin multe incercari, unul dintre ei poate fi angrenat intr-o alta relatie, pot fi diferenta mari de varsta intre cele doua persoane, diferente de religii si cultura insa au de invatat sa depaseasca toate aceste bariere care le stau in cale pentru a ajunge din nou impreuna ca un Intreg care au fost la baza.

Una din intrebarile frecvente care au fost puse de cei care traiesc asemenea relatii a fost: “deocamdata eu si sufletul meu geaman suntem separati, de ce nu pot avea o alta relatie cu o alta persoana, de ce nu mai pot iubi pe altcineva?”

Ascensiunea  Sufletelor Gemene este un proces al sufletelor care din pacate nu a fost creat pentru a se potrivi la fix in viata de zi cu zi pe care o traim ca fiinte umane pe acest Pamant. Pentru a manageria toate schimbarile care tind sa apara dupa Uniunea celor doua suflete, poate implica multe provocari neasteptate pentru ca cele doua suflete sa se adapteze pe parcursul Calatoriei.

Dar, in cele din urma toate acestea au un motiv pozitiv, si anume atunci cand va avea loc Reunirea lor, ambele persoane sa fi fost transformate. Transformarea nu este neaparat usoara, poate fi extrem de dura uneori, asta depinde de cate bagaje purtam din alte vieti cu noi si cate limitari avem.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să știm despre relațiile sacre

Mai jos se vor prezenta o parte din variantele pentru care chiar daca nu esti intr-o relatie fizica cu Sufletul tau Geaman, totusi  nu reusesti sa iubesti pe altcineva sau sa ai o alta relatie:

  1. Chakra inimii poate fi golita

Ceea ce experimentam in viata este de fapt o oglinda a adevarului profund despre noi insine, reprezinta starile noastre interioare, putem spune ca  ceea ce este in interior se manifesta pe exterior. Putem incepe prin a ne intreba – sunt capabil sa ma iubesc pe mine insumi? ce simti despre tine insuti? De multe ori pentru a putea iubi pe ceilalti e nevoie sa ne iubim pe noi insine mai intai.

Posibil ca chakra inimii sa fie golita (si anume sa poti oferi si sa nu poti primi, sistemul energetic sa nu fie echilibrat). In timpul acestei Ascensiuni a Sufletelor Gemene, unul dintre ei  exista posibilitatea sa il ajute energetic  pe celalalt daca are nevoie pentru a evolua(aceste persoane totdeauna au o legatura de la inima la inima chiar daca nu sunt aproape fizic). Daca Sufletul tau Geaman a avut foarte mare nevoie de energie, exista posibilitatea sa-i transmiti pe baza acestei legaturi din energia ta si astfel sa ajungi sa te simti tu golit. In acest caz este nevoie sa lucrezi cu tine pentru a putea sa-ti recapeti energia si pentru a putea sa-l ajuti si pe celalat, pentru ca este adevarat ca unul dintre ei daca se vindeca il vindeca si pe celalalt.

CITEȘTE ȘI: Semnificatia lui 11.11: Intrarea intr-o noua Dimensiune si Flacarile gemene

 2. Poti fi in procesul de Uniune al Sufletelor Gemene chiar daca in prezent nu formati un cuplu

Este nevoie sa ne amintim faptul ca dinamica Sufletelor Gemene nu reprezinta doar dragostea romantica, este o conexiune energetica mult deasupra acesteia care implica iubirea neconditionata ce depaseste inclusiv  si implicarea sexuala la nivel fizic.

Pocesul Uniunii Flacarilor Gemene este creat pentru a aduce la acelasi nivel  vibrational ambele suflete, astfel puteti functiona ca o poarta vibrationala energetica pentru Intregul  Pamant. Acesta se intampla la nivel energetic, iar voi  intre timp sa va   continuati viata de zi cu zi chiar fiind despartiti pe moment.

O Uniune Sufleteasca nu inseamna neaparat sa fie fizic impreuna (cu toate ca in aceasta perioada se vor reuni cat mai multi). Voi doi ati agreat sa veniti in acelasi timp pe Pamant pentru a forma energetic o poarta de energie pozitiva si pentru a reprezenta sablonul Iubirii Neconditionate.

Cum interactionati ca finite umane depinde doar de voi, in timpul Ascensiunii si procesului de Uniune, exista posibilitatea izolarii de ceilalti de catre sufletul tau in ordine pentru tine de a ajunge la acel moment sacru al Uniunii. Deci in tot acest timp, poti ramane separat de ceilalti, mai ales din punct de vedere intim, deoarece Sufletul tau si Energia ta sunt focusate catre Sufletul tau Geaman.

3) Ascensiunea poate scoate la iveala negativitate foarte veche ce salasuia in suflet

In timpul Ascensiunii pot iesi la iveala paternuri, frici, temeri, limitari care nu sunt in aliniament cu Iubirea, si este nevoie sa le scoatem la suprafata pentru a le vindeca in ordine de a putea realiza Uniunea cu celalalt suflet.

Procesul Ascesiunii este de fapt o curatarea a noastra, foaie cu foaie pana ajungem la esenta, pana ajungem la adevaratii NOI, pentru a putea trai aceasta Iubire pura, autentica alaturi de celalalt. Insa aceasta curatare nu se poate face dintr-o data, ci foaie cu foaie, de aceea poate fi atat de dureroasa. Deci din timp in timp, dam peste rani vechi si energie negativa stocata. Aceasta reprezinta de fapt acele blocaje dintre noi si Sufletul Geaman cat si fata de intreaga viata. Apar rani adanci care provin din respingerea din copilarie, abandon, sau tradarea in dragoste din aceasta viata sau alte vieti, ori alte experiente traumatice. Astfel  te lovesti de un patern care nu te lasa sa te deschizi fata de iubire din frica de a nu suferi din nou. Asta inseamna ca oricat de pregatit pari a fi din punct de vedere teoretic, exista in subconstient o contra-intentie. Cand avem in subconstient un patern care asociaza iubirea cu suferinta toata fiinta ta lucreaza sa te blocheze din a te deschide catre iubire, pentru a te proteja de suferinta.

Vindecarea copilului interior este profund eficienta pentru aceasta calatorie a celor doua Suflete Gemene, pentru a transcede rezistenta ego-ului si a putea sa vindecam rani profunde.

CITEȘTE ȘI : ETAPELE RELAȚIEI DE TIP SUFLETE GEMENE

Functiile noastre neurologice si mentale functioneaza si se refera la supravietuire. Astfel, daca undeva in trecutul tau ai avut o experienta care asociaza suferinta cu iubirea, ai un patern de a evita iubirea deoarece ai luat o decizie(nu conteaza cat de inconstienta este)  ca iubirea nu reprezinta o siguranta pentru tine. Asta inseamna, ca in orice moment mintea subconstienta percepe pericol din nou (posibilitatea de a te deschide catre iubire), te face sa fugi instant.

Daca trecem prin astfel de momente si devenim constienti de ele, putem sa ne vindecam si  sa daramam astfel blocajele dintre noi si Sufletul Geaman pentru a putea crea Uniunea.

CITEȘTE ȘI: FLĂCĂRILE GEMENE ALE CĂII SOARELUI

4) Exista posibilitatea existentei atasamentelor, chiar contracte de angajament din alte vieti intre Suflete Gemene

Multe dintre Sufletele Gemene au avut  experiente impreuna si in alte vieti, o legatura foarte puternica prin care si-au jurat unul altuia loialitate. Exista posibilitatea sa-si fi jurat unul altuia ca nu vor mai iubi pe  nimeni altcineva, toate acestea existand  la nivel subconstient.

Toate Sufletele Gemene impartasesc o legatura puternica energetic intre inimile lor. Este o legatura a Iubirii Neconditionate si nu poate fi rupta. Aceasta este o legatura pozitiva.

Insa exista atasamente intre ei si de alta natura, ce pot fi distructive. Cand doua persoane se iubesc si au legaturi sexuale, acestea pot forma atasamente energetice. Pot fi de mai multe feluri:gelozie, furie, frica de abandon, dezamagire, tradare, experiente care poate le-au trait in alte vieti iar in prezent ele exista in subconstient. Astfel, chiar daca ti-ai intalnit Sufletul Geaman, puteti sa traiti separat deoarece inca nu s-au vindecat aceste traume din trecut ce va leaga. Cu toate ca simtiti ca nu puteti trai unul fara altul, frica de a suferi din nou care exista in subconstient va tine departe, putem sa numim un autosabotaj inconstient. In subconstient exista credinta ca este periculos de a fi impreuna si stau la distanta pentru a nu-si produce mai mult rau.

Concluzia este ca in acest moment este foarte important sa se lucreze la vindecarea   fricilor, temerilor, traumelor din subconstient  pentru a deveni acea esenta pura si sa se poate crea legatura, Uniunea dintre cele doua Suflete pentru care ati ales sa veniti ACUM pe acest Pamant.

Traducerea si adaptarea Ana Maria Bunoiu

twinflames1111.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share