Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Simona Halep va juca miercuri noapte, în sferturi de finală la Indian Wells

Simona Halep va juca miercuri noapte, în sferturile de finală, împotriva jucătoarei croate Petra Martic, numărul 51 mondial, care a eliminat-o pe cehoaica Marketa Vondrousova, scor 6-3, 7-6. La această ediţie a turneului californian, Martic le-a mai eliminat pe Tatiana Maria, Barbora Strycova şi Jelena Ostapenko.

Simona Halep va juca miercuri noapte - Oficial Media

Simona Halep va juca miercuri noapte

Simona Halep s-a calificat marţi pentru a patra oară în ultimii cinci ani în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells, după ce a învins-o cu 7-5, 6-1 pe chinezoaica Qiang Wang.

Pentru performanţa de a fi atins sferturile de finală la Indian Wells 2018, Petra Martic a atins deja vârful carierei în circuitul WTA, urmând să ocupe locul 39, cel mai înalt din carieră, în condiţiile în care până acum cea mai bună clasare era locul 42 (11 iunie 2012).

Intâlniri

Halep şi Martic s-au mai întâlnit de două ori până acum, iar scorul întâlnirilor directe este egal, 1-1. Martic s-a impus în 2011, la Copenhaga, iar Halep şi-a luat revanşa la Guangzhou, în septembrie 2015. Meciul Halep-Martic se va juca în noaptea de miercuri spre joi, la o dată ce va fi anunţată ulterior.

Petra Martic

Petra Martic are 27 de ani, iar în turneele de Grand Slam nu a trecut niciodată de faza optimilor. Cea mai bună performanţă a sa ca junioară a fost un sfert de finală, în 2006, la US Open. În schimb, victoria obţinută luni, contra lui Ostapenko, este singura din carieră obţinută în faţa unei jucătoare din Top 10 WTA.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share