Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Simona Halep a înregistrat la Indian Wells primul mare succes din carieră

Halep a trecut peste o stare de disconfort dar s-a liniștit relativ repede, așa cum a decarat ea însăși. Este normal să fie pozitivă pentru că -să nu uităm- Simona Halep a înregistrat la Indian Wells primul mare succes din carieră.

Indian Wells primul mare succes din carieră

Simona Halep a rămas în cursa pentru cel de-al doilea titlu Indian Wells după ce a învins-o pe Petra Martic 6-4 6-7 (5-7) 6-3 într-un meci de maraton.

Românca a învins-o pe Martic  într-un meci dificil, cu o vreme nefavorabilă, pe un vânt care nu permitea construcția tehnică. Starea emoțională a Simonei a fost una încărcată, dar aceasta a reușit să se echilibreze și să acceadă în semifinale după un joc care a durat două ore și 24 de minute împotriva adversarei croate.

Simona Halep a înregistrat la Indian Wells primul mare succes din carieră

Simona Halep a câştigat aici primul său titlu Premier Mandatory, deci nu trebuie uitat că în deșertul californian, în 2015, a înregistrat primul mare succes din carieră. Sportiva din România, la acea vreme numărul trei mondial, a câştigat turneul WTA de la Indian Wells (California), după ce a învins-o într-o finală foarte disputată pe sârboaica Jelena Jankovic (favorită 18), cu 2-6, 7-5, 6-4.

Ca performanță pentru acest an 2018, de menționat ca nr.1 WTA, a pierdut doar un meci în acest sezon – înfrângerea în fața Carolinei Wozniacki în finala Australian Open.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share