Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Slabeste sanatos prin dieta, sport si atitudine pozitiva

 In Romania, insa nu doar, inca sunt la moda curele de slabit si dietele disociate sau care presupun excluderea sau reducerea drastica a unor categorii de alimente. S-a demonstrat, in nenumarate randuri, ca aceste metode de pierdere a surplusului ponderal sunt ineficiente pe termen lung si, pe desupra, daunatoare organismului. Cura cu varza, cu fructe, cu proteine ..sunt doar cateva din zecile sau sutele de diete care promit verzi si uscate.
Este adevarat, se pot obtine rezultate destul de bune in anumite situatii in ceea ce priveste pierderea in greutate, insa se pare ca organismul, din pacate, nu se debaraseaza de excedentul de grasimi din depozite, ci, de multe ori, apeleaza la proteinele structurale si la apa din tesuturi. Deci se pierd lucrurile esentiale pentru organism. Mai mult decat atat, dupa incetarea dietei, se revine la greutatea initiala sau, mai tragic, la un surplus si mai mare.
Ce ar trebui sa faca persoanele care doresc sa piarda in greutate?
– in primul rand sa inceapa o dieta bine pusa la punct care sa furnizeze toate principiile alimentare de care organismul are nevoie, cu accent pe alimentele ridicate in calorii negative si scazute in grasimi saturate de origine animala si carbohidrati cu absortie rapida. De asemenea alimentele ar trebui asociate in mod corespunzator pentru o prelucrare intestinala optima.
g
– sa se implice intr-o activitate fizica pe care o agreeaza, combinand efortul cardio cu cel care solicita musculatura.
gu
– sa-si pastreze vointa, motivatia si perseverenta.
rt

Doresti sa ai o dieta de calitate care sa-ti asigure toti nutrientii esentiali, ai nevoie de noi ponturi privind diversitatea alimentelor, iti doresti o alimentatie cat mai sanatoasa, esti nerabdator sa-ti atingi mai repede obiectivele sportive, doresti sa achizitionezi suplimente alimentare cat mai de calitate?

Scrie-mi pe adresa de email, relateaza povestea si doleantele pe care le ai si ne straduim sa concepem o dieta si un program de suplimente alimentare cat mai adecvat nevoilor tale.
 Adrian Udrea-  nutritionist sportiv

plantevindecatoare@gmail.com

 

Hormonii anabolizanti: secretul tineretii vesnice

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">