Sorin Davidescu: ”Mitingul PNL-impresionant, discursuri simple, clare, fără promisiuni populiste”

miting-pnl-adriana-neagoe-inquam-photos-3

Peste 20.000 de oameni au participat duminică, 7 noiembrie 2016 la mitingul PNL în Piaţa Revoluţiei din București, unde a fost prezent şi premierul Dacian Cioloş, susţinut de liberali pentru un nou mandat de prim-ministru. Dacian Cioloş și-a ținut discursul pe o scenă amplasată în mijlocul mulţimii: ”Cred că România viitorului nu se mai poate construi cu lideri mesianici, fiecare dintre noi trebuie să se schimbe / Lipsa implicarii naște monștri.”

Astăzi, la sediul Organizației PNL Dâmbovița a avut loc o conferință de presă în care au fost făcute căteva aprecieri cu privire le mitingul de duminică și impactul acestuia pentru cei care au fost acolo, dar și mesajele transmise de liderii PNL. Peste 1000 de liberali dâmbovițeni au participat la eveniment, iar la nivelul organizației este un record, deoarece nu s-au mai înregistrat până în prezent astfel de cifre cu ocazia unor mitinguri desfășurate în țară.

”Mitingul a fost impresionant, inclusiv pentru membrii PNL și datorită faptului că pe scenă s-au aflat foarte multe persoane noi, mulți dintre ei aflându-se la prima opțiune politică. S-au ținut discursuri de către reprezentanți ai sociețății civile, Pavel Popescu, Hildegard Brandl; au fost prezente si persoane foarte cunoscute public, regizorul Tudor Giurgiu și renumitul medic neurochirurg Leon Dănăilă, care au avut discursuri foarte simple, foarte clare, așa cum le așteptam de multă vreme, reprezentând altceva decât am fost obișnuiți să ascultăm timp de 26 de ani. Dacian Cioloș a fost prezent în mijlocul participanților și a ținut un discurs așteptat de atâta amar de timp de societatea românească, un discurs simplu, clar, fără promisiuni populiste, în contrast total cu ceea ce auzim de la PSD.” a declarat Sorin Davidescu, purtătorul de cuvânt al PNL Dâmbovița.

miting-pnl-adriana-neagoe-inquam-photos-4
Foto credit: Adriana Neagoe

 

Acesta susține și faptul că PSD face gesturi disperate pentru a câștiga voturi și prin modul în care a votat legea salarizării medicilor și profesorilor în lipsă de cvorum:

Se remarcă disperarea PSD prin gesturile pe care le fac în Parlamentul României. Domnul Dragnea a ajuns să bată cu palma în pupitrul Camerei Deputaților și să solicite, să impună membrilor de partid să asigure cvorumul pentru a vota ceva ce le-ar aduce un succes electoral. În propriile sondaje PSD stă foarte rău, undeva la 33-34%. Societatea românească a ajuns la saturație în ceea ce privește promisiunile populiste, rămase fără realizare și susținere economică.”

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share