Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Spectacol caritabil la Teatrul Tony Bulandra Târgoviște pe 8 decembrie 2023

Teatrul Tony Bulandra Târgoviște anunță că spectacolul “Proștii sub clar de lună”, din data de 8 decembrie, ora 19:00, se va juca în scop caritabil, așa cum a fost prevăzut inițial.
Din motive întemeiate, ne vom îndrepta atenția către un caz social indicat de Direcția de Asistență Socială Târgoviște și anume cel al unui elev în vârstă de 14 ani, care, în 2022, a suferit un grav accident de bicicletă, în urma căruia a rămas imobilizat în scaun cu rotile. Procesul de recuperare este unul de durată și foarte costisitor, astfel încât sprijinul dumneavoastră, prin prezența la spectacolul din data de 8 decembrie, de la Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, este esențial. Tânărul locuiește alături de tată și de soră.
Din nefericire, nu se bucură de dragostea maternă, întrucât mama nu menține relația cu familia, neparticipând în niciun fel la întreținerea copiilor. Prezența la spectacol, orice donație suplimentară, alături de un gând bun vor încălzi sărbătorile acestui copil încercat de soartă.
✨ Cum procedăm? -> Vă așteptăm la casa de bilete a teatrului pentru rezervarea/achiziționarea locului în sala de spectacol. Pentru donația pe care o veți face, veti primi acces la spectacolul nostru.
Vă așteptăm!
Sursa: Teatrul Tony Bulandra Târgoviște
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">