Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Stadionul Eugen Popescu din Târgoviște – ”Nu există NU SE VREA sau NU SE VA FACE!”

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a făcut astăzi o vizită de lucru pe șantierul de reabilitare și reconstrucție a stadionului „Eugen Popescu”, unde se lucrează în continuare la tribuna veche pe toate fronturile, atât la încăperile de sub tribună, cât și la exterior, dar și la tribuna metalică, la acest moment fiind în picioare și structura corpului administrativ.
Edilul a precizat că se face tot ceea ce depinde de administrația locală pentru finalizarea acestei investiții, care se va adăuga pe agenda proiectelor duse până la capăt – ”nu există NU SE VREA sau NU SE VA FACE!”.
  •  ”Mai bine de jumătate din tribuna care se reabilitează este acum finalizată, în cel mult 2 săptămâni urmând să înceapă și montarea primelor scaune noi, în condițiile în care a fost realizată inclusiv hidroizolația. În plus, au fost comandate deja tabelele de marcaj.
  •  Nu voi reveni acum asupra dificultăților financiare deosebite pe care le avem, asupra lipsei de suport financiar din partea Guvernului, vă asigur numai că facem TOT ceea ce depinde de noi pentru a finaliza și aceasta investiție, așa cum am finalizat zeci și zeci de alte investiții importante.
  •  Prin urmare, admit faptul că au existat dificultăți la proiectul nostru, de la lipsa banilor, la problemele inițiale cu proiectarea sau cu forța de muncă, însă nu există NU SE VREA sau NU SE VA FACE!” a mai adăugat edilul municipiului Târgoviște, Cristian Stan pe pagina de social media.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share