Stadionul Eugen Popescu din Târgoviște – stadiul lucrărilor la începutul lunii martie

Astăzi, am mers din nou pe șantierul de reconstrucție a stadionului „Eugen Popescu”.
✅ Ca și stadiu de execuție, la tribuna nouă, a fost turnată integral placa de la parter și se lucrează deja la cea de la etaj. În același timp, se realizează și casa liftului. După finalizarea plăcii de la etaj, va începe montarea gradenelor prefabricate, se va turna șapa de egalizare și se va lucra la compartimentările interioare.
✅ La tribuna veche, au fost montate și ultimele gradene prefabricate, încăperile au fost deja tencuite și a fost finalizată rețeaua de alimentare cu energie electrică, iar la exterior se sudează ultimele elemente ale construcției destinate mass-media.
Aici, când vremea ne va permite, vom realiza hidroizolația (care necesită o temperatură constantă de peste 15 grade) și vor fi montate toate scaunele de pe această tribună.
‼️În pofida tuturor dificultăților, cu prețuri majorate în cascadă la materialele de construcție sau utilități, continuăm edificarea unei arene fotbalistice foarte moderne, care îndeplinește toate condițiile impuse de regulamentele in vigoare pentru disputarea meciurilor de primă ligă, indiferent de oră sau de anotimp, iar cu ajutorul lui Dumnezeu și dacă nu vor apărea situații neprevăzute, prindem un meci în prima ligă la Târgoviște în acest sezon.
Sursa: Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște
Distribuie acest articol Oficial Media
Share